Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Nem fizeti ki a TV2 Győzikét

Mindkét nagy csatornával összeveszett Gáspár Győző. Hiába várja, hogy a TV2-től megkapja a fizetését az Édes életért. A showman állítja, nem tudott arról, hogy adásba kerül az RTL-en.
Amikor már úgy tűnt, hogy Gáspár Győzőnek nincs visszaút a kereskedelmi tévék világába, kapott még egy esélyt. Alig két hónappal azután, hogy viharosan távozott, kirúgták az Édes életből, álomfizetésért szerződtették újra azért, hogy a konkurens csatornán futó Celeb vagyok, ments ki innen! Című műsort legyőzzék.

Olyannyira nem jött össze, hogy az RTL műsora szinte kivégezte az Édes életet. Győzinek most nemcsak azzal kell szembesülnie, hogy már nem kell a nézőknek, de azzal is, hogy nem akarja fizetni a TV2, mert adásba került a Celeb vagyokban is: video-üzenetben bátorította Beát.

A Bors birtokába jutott iratok szerint Győzike azt állítja, becsapták. Amikor a TV2 számonkérte, miként fordulhatott elő, hogy szerződése ellenére a konkurencia műsorában „üzengetett", Győzike ezt állította: a videoüzenetet lányával, Virággal rögzítették, és egyrészt csak megmutatta neki, hogyan kellene üzennie, másrészt, azt remélték, a videó nem kerül adásba. Győzi állítja, feljelentést és jogi lépéseket tett az RTL-lel szemben, miután megdöbbenve látta, az üzenete képernyôre került. Így a TV2-nél kell magyarázkodnia a szerződésszegése miatt.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

17 év után távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

A Napló megszűnése után távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető-riporter 17 évig dolgozott a… Tovább olvasom