Délmagyar logó

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 2°C | 12°C Még több cikk.

Nem lehet gyereke Vilmos herceg feleségének?

A hírek szerint Katalin hercegnő egészségügyi problémái miatt soha nem szülhet gyereket. A megdöbbentő pletykákat állítólag Camilla terjeszti.
A királyi álomesküvő után pár héttel különösen intim hír szivárgott ki az angol arisztokrácia köreiből. Jól informáltak tudni vélik, hogy a 29 éves Katalin hercegnőnek nem lehet gyermeke - írta a BorsOnline.

A további részletekért kattintson ide! >>

Olvasóink írták

 • 5. dmonlájn 2011. május 20. 14:28
  „New Yorkban Mercedeseket osztogatnak > Moszkvában zsigulikat fosztogatnak”
 • 4. mazsolaszolo 2011. május 20. 14:06
  „Camilla terjeszti? Jellemző. :(

  Bár Maupassant-i A szépfiú után azt mondom, hogy nagyon is lehetséges, hogy valamelyik idióta firkászfikásznak fogant meg az agyában ez a baromság és ezzel akar összeugrasztani embereket. Három hete még az volt az ász, hogy C. már terhes. Komoolyan, hogy miket nem képeseket emberek irigységből és aljas rosszindulatból tenni ...?!

  Méghogy botsovány meg kórosan sovány Catherine? Lótúrót! Csak azért, mert egy magas-vékony alkat, nem kell mindjárt anorexiát lesni mögötte! Főként olyan társadalomban nem, ahol mást sem látni lassan az utcákon, mint hájasabbnál hájasabb fiatal lányokat, nőket.

  Egyrészt nagyon is lehetséges, hogy olyan alkat, hogy nem vagy nehezen hízik - mert még a nők között is van olyan, hogy aszténiás alkat, az pedig a stresszre sokszor bizony éppenhogy fogyással válaszol! -, másrészt tényleg rettenetes elvárás és pszichés nyomás volt rajta. Gondoljon mindneki a hárommilliárd nézőre, az esküvőt megelelőző felhajtásra - a buta plebs részéről természetesen - a rettenetes hisztériára, az irigységkeltésre, a hülye cikkek garmadára...Nem ismerem ezt a kislányt, de nagyon sok mindnet tudok az emberi lélekről. Ha kicsit is introvertáltabb alkat, mint a szokásos libák, ha kicsit is több az esze, a tartása, a belső értéke, akkor nem csodálom, hogy iszonyatosan megviselte ez a hajcihő. Más is lefogyott volna a helyében ötven kilóra.

  Filigrán, tündéri szép menyasszony volt, soha szebbet, csinosabbat nem láttam. Bizony! :)

  És miért ne lehetne gyereke? Könyörgöm! Még egy hónapja sincsen, hogy az esküvő megvolt! Nem ráérnek ezen szívózni akkor, ha eltelik 5-10 év gyerekáldás nélkül? A családunkban van olyan pár, aki majdnem 20 évet várt, már mindenről lemondott és - vártalanul - mégis lett két gyerekük. KIcsit nagy a szülők és a gyerekek közötti korkülönbség, de megoldják. Van ilyen.

  Camilla tán befoghatná a száját. Soha nem lesz népszerű és kedves mások szemében az, aki nem elég, hogy minden tartás, kellem és kecs, ízlés nélkül való ronda, szárcsaszájú öregedő tehén, de olyan rosszindulatú, hogy Rebi néne hozzá képest egy jó ember. (Igaz, a férje sem sokkal szebb az ördög öreganyjánál.)”
 • 3. bánki 2011. május 20. 12:18
  „Camilla terjeszti - az öreg ribi ?

  komoly hír !”
 • 2. gumikacsa111 2011. május 20. 08:36
  „Én meg most hallottam a gőzfűrdőben, hogy szegény Sir Elton John feleségének sem lehet gyereke.”
 • 1. Martynko 2011. május 20. 08:01
  „:))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar Attila elhagyta Gregor Bernadettet - Ő az új barátnője!

Magyar Attila elhagyta Gregor Bernadettet egy másik nőért! Tovább olvasom