Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 26°C Még több cikk.

Nevessen, izguljon, kapaszkodjon a szék karfába: a héten ezeket a premierfilmeket ajánljuk!

A T-600-as ígéretéhez híven visszatért, Reese Witherspoon elvált, és a CIA bosszúéhes civilekkel számoltat fel terrorista sejteket. Premierfilmek a hétvégére.

Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D


Személy szerint nem kenyerem a 3D. A színes-szagos dolgok egy réten jól mutatnak, de amikor valaki hanyagságát palástolná vele, és afféle történet, karakter vagy színészi játék szurrogátumként felhasználva keni rá a vászonra, kinyílik az embernek a bicska a zsebében. Viszont, ha egy jó filmről van szó, az teljesen más tészta. Az akciófilmek akciófilmjeként aposztrofált Terminátor 2-nek nagyon is jól áll a 3D, mivel itt maga a történet is rendesen dolgozik. Az idén 26-ik születésnapját ünneplő film témájában még mindig aktuális, és szeptember 14-től újra megtekinthető. Figyelem! A T-1000-t éjfél után tilos gépsonkával etetni…

Amerikai bérgyilkos


Mitch Rappnek minden bejött. Majd a sikeres atléta élete egyszer csak derékba tört, mikor is barátnője egy terrortámadás közben életét vesztette. Mitch mindenét a bosszúra tette, és egyszemélyes hadseregként nekiállt, hogy szépen lassan felszámolja a támadást elkövető terrorista sejteket. Erre persze felfigyel a CIA, és a srácot kiképezve, fájdalmát kihasználva állítja soraiba, hogy szépen lassan átformálva ne személyes céljait, hanem A Cég ügyeit helyezze előtérbe. A film alapját Vince Flynn Bérgyilkos című könyve adja, és a rendező az a Michael Cuesta, aki többek között a Homeland című sorozatot is jegyzi. Bemutató szeptember 14.

Újra otthon


Reese Witherspoon új filmjében egy elvált nőt alakít, aki gyermekeivel visszaköltözik az anyjához. A dolgokat bonyolítja, hogy egy bulin megismerkedik pár sráccal, akiket az anyja befogad, és egyikkel Reese viszonyt is kezd. Aztán jön a csavar, megjelenik a volt férj, aki vissza akarja kapni a családját. A trailerből nem derül ki, hogy hova akarnak kifutni a szálak, de ha figyelembe vesszük, hogy ilyen sztoriból láttunk már százat, talán nem is futnak sehova. Az Újra otthon egy teljesen lapos, és felejthető randifilmnek ígérkezik, ami szeptember 14-én startol, és a premier végeztével, tiszavirág sorsát betöltve csak egy üres sor marad Reese kisasszony önéletrajzában.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lady Gagát kórházban ápolják, nem lép fel a brazíliai Rock in Rio fesztiválon

Lady Gagát kórházban ápolják, nem lép fel a brazíliai Rock in Rio fesztiválon
Lady Gaga amerikai énekesnőt "súlyos fájdalmak" miatt kórházba szállították, ezért nem lép fel a… Tovább olvasom