Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Nevettetne Helen Mirren

Napjaink egyik legünnepeltebb színésznője, Oscart is nyert, 65 évesen megválasztották az Év Legjobb Testének, mégsem teljesen elégedett karrierjével.
A sok drámai szerep után több vígjátékban szeretne játszani. "Úgy szoktam mondani, az ember akkor fejezi be szépen az életét, ha nevetve táncol a sírba" mondja a fanyar humoráról híres sztár.

A színésznőre valóban ráfér egy vidám szerep, legújabb filmjében, Az adósságban ugyanis izraeli ügynököt alakít, akinek fiatal korában egy náci háborús bűnöst kellett elfognia jóval a világháború után, Kelet-Berlinben. A karakter minél hihetőbb megformálása érdekében Mirren ellátogatott az egykori buchenwaldi koncentrációs táborba is.

"Át akartam érezni, milyen indulatok kavaroghatnak egy Moszad-ügynökben, akinek több hozzátartozóját is elpusztították a vészkorszakban"- magyarázza a színésznő. "Az általam játszott Rachel Singer kemény nő, éppen ezért kerül be abba a titkos kommandóba, amelynek a náci tömeggyilkost kell elfognia. Csakhogy neki is vannak érzelmei, és éppen ebből lesz gond, miután a Birkenaui Sebészt sikerült elkapniuk"- mondta a színésznő. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sztárok gyermekkorát is meghatározta Halász Judit

Halász Judit és Barabás Éva életében is fontos szerepet töltenek be a gyerekek. Más-más eszközökkel… Tovább olvasom