Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Nézőrekordot hozott a Barca-Milan meccs a PRO4-en

Minden eddigi rekordját túlszárnyalta a PRO4! A Bajnokok Ligája tegnapi mérkőzése alatt a csatorna bizonyult a harmadik legnézettebb televíziónak a kereskedelmileg fontos célcsoportban.
Az április 4-én közvetített Bajnokok Ligája mérkőzéseknek köszönhetően, fennállásának legmagasabb napi átlagos közönségarányát érte el, egyúttal minden eddigi nézettségi rekordját túlszárnyalta a PRO4.

A tegnapi első, élőben közvetített FC Barcelona - AC Milan összecsapás nemcsak a csatorna eddigi legnézettebb mérkőzésének, de egyúttal eddigi legnézettebb műsorának is bizonyult mind a teljes lakosság (5% shr), mind pedig a 18-49 éves nézők (7,4% shr) körében. Az összecsapás alatt a PRO4 a kereskedelmileg fontos 18-49 éves lakosság körében a 3. legnézettebb csatorna volt, csak a TV2 és az RTL tudhatott több nézőt magáénak ebben az idősávban. Szűkebb célcsoportját, a 18-29 éves férfiakat illetően még ennél is kimagaslóbb eredményeket hozott a csatorna: az RTL (18,78% shr) és a PRO4 (18,35% shr) között csupán hajszálnyi volt a különbség.

A második - felvételről közvetített - mérkőzés is szép eredményeket produkált: az FC Bayern München - Olympique de Marseille a PRO4 eddigi legnézettebb második mérkőzése volt, a csatorna pedig az összecsapás adásideje alatt a legnézettebb csatorna volt a fiatalabb városi férfiak körében. (18-39 éves városi férfi: 14,3% shr / 15-34 éves városi férfi: 15,3% shr)

Tegnap a PRO4 eddigi legmagasabb napi átlagos közönségarányát érte el: a teljes lakosság körében 1,8%-os, míg a kereskedelmileg fontos 18-49-es közönséget tekintve még magasabb, 3,2%-os share-t ért el, mindkét idősávban megsokszorozva ezzel piaci részesedését.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Figyelem, ezekben a hónapokban a legaktívabbak a kullancsok!

A kullancsok 4-5 Celsius-fok feletti átlaghőmérséklet felett aktivizálódnak, így a természetben már… Tovább olvasom