Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Nézze meg Angelina Jolie új filmjének előzetesét!

A trailer alapján nyugodtan kijelenthetjük, Oscar-díj gyanús a színésznő új rendezése. A Rendíthetetlen című film januárban kerül a hazai mozikba.
Rendíthetetlen (Unbroken) címmel rendezett új filmet az Oscar-díjas Angelina Jolie. A nagyszabású dráma Louis Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon.

Louis két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.

Angelina Jolie és Louis Zamperini. Az olimpikon és háborús hős 2014. július 2-án hunyt el.
Angelina Jolie és Louis Zamperini. Az olimpikon és háborús hős 2014. július 2-án hunyt el.

Jolie a Csendes-óceánon való hánykolódás jeleneteit az eredeti helyszínen forgatta le. A színészek hónapokig diétáztak, hogy olyan soványak legyenek, mint az általuk alakított hősök.

A Rendíthetetlen Laura Hillenbrand rendkívül népszerű könyve alapján készült.

A film főszereplői Jack O’'Connell, Domnhall Gleeson és Finn Wittrock, mint a három hajótörött. Hozzájuk csatlakozik Garrett Hedlund és John Magaro, akikkel a fogolytáborban barátkoznak össze; Alex Russell, mint Zamperini fivére, Pete, és első angol nyelvű szerepében a japán Takamasa Ishihara, aki a „Madár” néven ismert brutális őrt alakítja.

Rendíthetetlen (Magyar feliratos előzetes)

A film operatőre az Oscar-jelölt Roger Deakins (Skyfall), a forgatókönyvet a Coen-fivérek (Nem vénnek való vidék) írták át William Nicholson (A nyomorultak) és Richard LaGravenese forgatókönyvéből. Az aláfestő zenét Alexander Desplat komponálta.

A film 2015. január 8-án kerül a magyar mozikba!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztosan nem Marie Antoinette lánya volt a rejtélyes türingiai grófnő

A grófnőről életében az a hír járta, hogy valójában a nagy francia forradalomban kivégzett XVI.… Tovább olvasom