Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Ogli G elérte a 200 kilót, le akar fogyni

Időközben 205 kiló lettem és úgy döntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, átalakítjuk Ogli G külsejét - meséli a magyar rapper felhívó videójában.
Oglizán András a 2000-es évek hazai gengszter rap egyik kiemelkedő előadója volt. Az első lemezének címadó dalát, a High Rollerst még külföldön is játszották, és úgy tűnik, hogy legújabb lemezével újra bekerülhet a hazai zeneiparba.


Ogli G azonban nem csak a zenei karrierjét szeretné egyengetni, hanem az életmódján is változtatni fog. A csapatával egy olyan projektbe fognak belevágni a közeljövőben, ami arról fog szólni, hogy megszabadítsák a rappert súlyos kilóitól. A nagy feladathoz persze szakmai segítséget is fog kapni. A Fittfutár egy külön életmód csomagot állított össze neki, személyi edzője pedig Kiss Jenő, a többszörös világbajnok testépítő lesz. Ogli G szerint a folyamat 8-10 hónapig fog tartani, és a rendszeres edzéstervek mellet mélyebb tartalmakat is megszeretne osztani. Például olyat, hogy milyen a mindennapokat 200 kiló felett megélni.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb Star Trek technológia vált valósággá

Újabb Star Trek technológia vált valósággá
Vége a varratoknak. Hamarosan lézerrel forrasztják össze a sebeinket. Tovább olvasom