Délmagyar logó

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

ÖsszeEsküvők: pofonok, kórház, kizárás - öttel lettek kevesebben

Az utolsó négy héthez ért a TV2 valósághsow-ja, ahol alaposan felforgattak mindent a péntek nap történései.
Tilla a pénteki műsor kezdetén a Diazért aggódó játékosokokkal közölte, a szőke leányzó nem megy vissza a rezidenciára, ahonnan délután egészségügyi problémák miatt vitték kórházba. A vizsgálatok után ugyanis "soron kívüli orvosi beavatkozásra" volt szükség, amit ugyan nem részleteztek a műsorkészítők, de a következmény egyértelmű volt, Diaz holmiját a játékosok pakolták össze, ő pedig nem térhet vissza.

Ezzel egyidőben azt is megtudták a játékosok, hogy hamarosan újabb drámai bejelentésre készülhetnek fel, ám akkor még többen azt gondolták, hogy amilyen váratlanul érkezett, olyan váratlanul hazaküldik Alekoszt és anyját. Csakhogy fél óra elteltével nem nekik kellett csomagolniuk.

Előző este a két párbajozó búcsúbuliján a versenyzők elengedték magukat és többen is a kelleténél több alkoholt ittak, aminek egyenes következménye volt, hogy az érzelmek túlcsordultak: Nikóból és Renikéből kitört a féltékenység. Utóbbinak ráadásul még oka is volt rá, hisz nem titok, hogy a frissen beköltözött Dóra erősen szemet vetett Renike párjára, de Sziló hiába bizonygatta, hogy nincs oka aggódni, a fekete leányzó egyre jobban belelovallta magát a hisztibe, aminek csak egy pofon tudott véget vetni.

Kicsi suhintás volt, de mégiscsak pofon, ami aztán néhány perc múlva meg is ismétlődött, Renike pedig sértődötten vonult ki a dohányzóba, ahol Sziló hasztalan mondogatta, hogy az csak egy "erősebb simogatás" volt, szerelme nem tágított: ezt nevezik pofonnak.

A sors fintora, hogy mindez épp a Családon belüli erőszak elleni napon történt, amikor délelőtt egy szakemberrel beszélhettek a játékosok erről a jelenségről. A műsorkészítők ezért egyhangúan úgy döntöttek: elzárkóznak az erőszak mindennemű megnyilvánulásától, Szilónak és Erzsóknak azonnal el kell hagynia a rezidenciát.

A vehemens anyós, aki már teljes díszbe öltözve várta, hogy indulhassanak az összecsapás helyszínére, azonnal Renikére támadt, őt és a hisztijét okolta a váratlan fejleményért, ám hogy ezután mi is történt, csak több órával később lehetett homályos célozgatásokból megtudni, mivel az egyébként folyamatosan működő élő közvetítés azonnal leállt.

Renike sírva töltötte az est további részét, már csak abban bízhatott, hogy a két összecsapó anyós-fiú párosból Marci és Kati tér vissza, akik kellő vigaszt nyújthatnának neki. De a két dráma után már-már jelentéktelenné silányult összecsapáson a nézők úgy döntöttek: a köpködéséről és az egyre különösebbé váló viselkedésével kétes hírnevet szerzett Marcinak és a bezártságot egyre nehezebben viselő Kati mamának kell hazamennie.

Olvasóink írták

 • 3. SunCityZs 2011. december 02. 11:47
  „Miért kell ez a televízióba?”
 • 2. Jozsoci 2011. november 27. 01:08
  „Vannak, akik ilyeneket néznek???”
 • 1. dBrown 2011. november 26. 22:10
  „"egyhangúan úgy döntöttek"
  Azaz egyhangúlag...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV Shadit megverték Attila szimpatizánsai

Shadi éppen egy buliból indult volna haza csütörtök este, amikor ismeretlenek belekötöttek. Tovább olvasom