Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Öt hónapig nem tudta, hogy lottómilliomos

Gépkocsija kesztyűtartójában felejtette később nyertesnek bizonyult lottószelvényét egy 69 éves nő az Egyesült Államokban, és csak öt hónappal később tudta meg, hogy 23 millió dollár (5,1 milliárd forint) nyertese.
Az öt hónap alatt Julie Cervera alig tudta kifizetni villanyszámláját, etetni családját, és megakadályozni azt, hogy a kábelszolgáltató kikapcsolja az adást, mert nem fizetett neki.

Csütörtökön valaki eljuttatta neki lánya fényképét, amint lottószelvényt vásárol egy helyi üzletben. A fotót a lottóhatóság illetékesei tették közzé, keresve a titokzatos májusi nyertest. A lány annak idején anyja megbízásából vette a szelvényt.

"Először azt hittem, hogy bankot rabolt, mivel nem láttam a szavakat a felvétel tetején" - mondta boldogan Cervera, aki három szemüveget is felvett, hogy végre elolvashassa azt, hogy nyert.

Julie Cervera és lánya.
Julie Cervera és lánya.

Legalább 200 lottószelvény hever szanaszét a házamban, soha nem ellenőriztem, nyertem-e - tette hozzá.

A három felnőtt gyermek anyja, akinek hat unokája is van, még éppen időben jelentkezett a hét végén a nyereményért, november 26-án lejárt volna a pénz felvételének időpontja.

Cervera, aki 20 éven át rokkantsegélyből élt, gyermekeit és nagybátyját fogja támogatni az összegből. "Magamnak csak egy pár új tornacipőt szeretnék" - hangoztatta.

Az AP amerikai hírügynökség szerint az elmúlt évben 20,5 millió dollárnyi nyereményért nem jelentkeztek a lottónyertesek az Egyesült Államokban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pucér fotóval villog Rihanna - képpel

A popsztár Halloween partija utáni ébredésekor posztolta meztelen fotóját: "Másnap reggel! Hello… Tovább olvasom