Délmagyar logó

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 26°C Még több cikk.

Panoptikumba került Stephen Colbert

Bekerült a washingtoni panoptikumba, az amerikai elnökök viaszmásolatai közé Stephen Colbert amerikai humorista és televíziós személyiség, sőt a média világának szentelt új múzeumi részleg központi figurája lesz.
A 48 éves showman személyesen avatta fel pénteken a Madame Tussaud viaszmúzeumban mását, amelynek felöltöztetéséhez a lehető legnagyobb élethűség kedvéért a saját ruhatárából adományozott öltönyt, inget, nyakkendőt és egyéb kiegészítőket. A múzeum tervezői júniusban 250 méretet vettek le a Comedy Central sztárjáról a csatorna New York-i stúdiójában.

A washingtoni panoptikumban a média világának szentelt új részleg központi alakja lesz az asztalánál ülő tévés műsorvezető; a látogatók odaülhetnek Colbert köré, és úgy érezhetik magukat, mintha a televíziós hírközvetítéseket kifigurázó The Colbert Report című szatirikus műsor résztvevői lennének.

Stephen Colbert néhány éve Magyarországon is ismert személyiség lett. Felfigyelt ugyanis az északi Duna-híd elnevezésére 2006 nyarán meghirdetett pályázatra, amelyen akkor Chuck Norris neve vezetett és egyik műsorában arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak az ő névére. A showman meg is nyerte a közlekedési tárca és a Fővárosi Önkormányzat által indított internetes szavazást, de a Földrajzinév-bizottság végül a Megyeri híd név mellé tette le voksát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

62 ezer dollárt adtak Chaplin egyik kalapjáért és sétbotjáért

Hatvankétezerötszáz dollárért talált gazdára Charlie Chaplin legendás kalapjának és sétabotjának egy-egy példánya vasárnap Los Angelesben egy árverésen. Tovább olvasom