Délmagyar logó

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 12°C | 17°C Még több cikk.

Pártkereső.hu - Internetes oldalt indított a Nézőpont

PártKereső.hu címen indított a Nézőpont Intézet internetes oldalt, ahol egy kérdőív kitöltése után bárki megtudhatja, milyen mértékben ért egyet az egyes pártok politikai céljaival és törekvéseivel - közölte az intézet kedden az MTI-vel.
A www.partkereso.hu hét, az intézet szerint parlamentbe jutásra esélyes  párt vagy pártszövetség egyes szakpolitikai kérdésekre adott  válaszaival veti össze a kitöltött kérdőívek eredményét, majd az  egyezést százalékos arányban adja meg. Ezen politikai tömörülések a  Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik, az Együtt-PM, az LMP, a DK és a  Liberálisok.   

Az oldal látogatóinak huszonhét kérdésre kell válaszolniuk,  amelyek három téma köré csoportosulnak: az állam és a szimbolikus  ügyek, a gazdaság, valamint a társadalom kérdései köré.   

A kitöltőknek lehetőségük nyílik legfeljebb öt kérdést  különösen fontos témaként is megjelölni, ebben az esetben válaszuk  az összesítésben duplán fog számítani.   

A pártok egyes kérdésekre adott válaszait közvetlen  megkereséseken alapuló visszajelzések alapján rögzítették, ennek  hiányában hivatalos pártprogramok, néhány esetben a pártok  politikusainak médiamegjelenései, gondolatai alapján - derül ki a  Nézőpont Intézet közleményéből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Autópálya˝ a Balti-tenger jegén

3 sziget között rendszeresen befagy a tenger, és még autózni is lehet rajta. Tovább olvasom