Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Pécsi Ildikó kirakja a házból a menyét

Meg szeretne válni családi házától Pécsi Ildikó, amiben jelenleg a menye és az unokája lakik. Az ügy előzménye, hogy a színésznő fia megindította a válópert Pártos Csilla ellen.

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos fiával több mint húsz évig tartott Pártos Csilla házassága. Ezidő alatt Pártos úgy mozgatta a lakás falait, alakíttatta kedve szerint a ház belső terét. Ám úgy tűnik, az általa tervezett álomotthon mára a pár válásának egyik kritikus pontjává vált.

Hétfőn már az első válóperes tárgyalásuk is megvolt, de a vagyonmegosztásról és a gyermekelhelyezésről egyelőre semmi konkrétum nem hangzott el. A felek azzal a szándékkal távoztak ugyan, hogy megpróbálnak egyetértésre jutni, de a levegőben mindvégig érezhető volt a feszültség. Csaba ugyanis hónapok óta albérletben él, míg Csilla és a fiuk a megközelítőleg kétszáz négyzetméteres, ötszintes budai házban tölti napjait -írja a Bors.

Pécsi Ildikó a Borsnak elmondta, hogy több mint húsz éve vették a házat a férjével a fiuknak, aki négy évig legénylakásként használta. Majd feleségével beköltöztek, de a ház végig Pécsi Ilidkó tulajdona volt. A színésznő elmondta, hogy édesanyaként a fia érdekeit kell képviselnie, és mivel sem ő, sem a fiú nem kíván beköltözni a házba, így minél hamarabb el akarja adni, viszont ehhez előbb egyeztetnie kell a család ügyvédjével.

A Bors megkérdezte a másik felet is. Pártos Csilla ügyvédje azt mondta, szerinte Pécsi Ildikónak meg kellene várnia az eladással a lehetséges per végét, vagy azt, hogy az ügy­fele és a művésznő fia megpróbáljon megegyezni.

– Ez az ingatlan korábban nem Pécsi Ildikóé volt. A bíróság jogosult eldönteni, hogy mi tartozik és mi nem a házaspár közös vagyoná­ba – mondta szűkszavúan az ügyvéd.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betonfalnak hajtott a hotelalkalmazott a Lamborghinivel - fotó

Arun Kumar pedig csak le akart parkolni a luxusautóval. Negyedmillió eurós kárt okozott a járműben. Tovább olvasom