Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Pert indított a TV2 Vágó István ellen

A csatorna rágalomhadjáratot emleget, Vágó szerint szánalmas, hogy a véleménye miatt citálják bíróság elé.
Vágó Istvántól tavaly októberben vált meg a TV2, mondván, nem találtak neki való feladatot. A kvízmesterről megjelent híradások szerint azonban politikai okok is lehetnek a háttérben - írja a blikk.hu.

Néhány hónapja a Demokratikus Charta pécsi szervezetének vendégeként szűk körben Vágó arról beszélt, hogy kirúgása napján nézeteltérésbe került a 40 milliós játszma stábjával, és felhívta a figyelmet néhány „véletlen" egybeesésre. Ezek közé tartozik, hogy távozása után egy jobboldali sajtótermék hirtelen a TV2 hirdetőjévé vált, ami által egyes hírek szerint a csatorna egymilliárdos bevételhez jutott, illetve hogy a Tényekhez a Hír Tv-ből érkezett egy újságíró magas beosztásba.

„Miután a TV2 korrektül elszámolt Vágó Istvánnal, egy ideig türelmesen figyeltük a televízió ellen indított rágalomhadjáratát, amelyet legtöbbször légből kapott összeesküvés-elméletekkel színezett, de néhány nyilatkozatával túl messzire ment, így a TV2 vezetése úgy döntött, a bíróság előtt számoltatja el az exkvízmestert valótlan állításaiért. A per januárban kezdődik" – tudatta közleményében a TV2 a Blikk megkeresésére, amire Vágó paprikás hangulatban felelt.

– Meglepett a TV2 közleménye. Már-már azt hittem, zavartalanul tölthetem nyugdíjas éveimet, véleményt nyilváníthatok bármiről – de nem... A TV2 – jobb híján? – velem kötekedik, már-már komédiába illően. Mert hát a véleményem bíróság elé citálását mi másnak lehetne minősíteni? Van véleményem a TV2 mostani eljárásáról is: szánalmas dolog ilyen közleményekkel „szórakoztatni" a nagyérdeműt ahelyett, hogy – ha már hozzá fordulnak – rábíznák az ítéletet a független bíróságra.

Olvasóink írták

 • 4. Mamini 2011. július 25. 08:50
  „Én részt vettem egy Vágó István által vezetett játékban ( középmezőnyig ) , és köszönöm szépen, SOHA nem fogok jelentkezni játékokra. Bár többen figyelmeztettek, hogy sok a manipulálhatóság, nem hittem. Ma már hiszem. Két műsorvezető volt, NEM a Vágó volt a csapatom kedvence. Ha akkor hagyta Ő is manipulálni magát, és beállt a sorba évekig, akkor most ne akarjon világot megváltani.”
 • 3. achilleus 2011. július 24. 11:58
  „Ja, amit Vágónak szabad, azt nem szabad a TV2-nek. Egyébként pedig a TV2 fordult a bírósághoz, (és nem Vágó), miközben Vágó kifogásolja a TV2 közleményét, és Vágó mutogat a későbbi bírósági ítéletre, hogy azzal elégedjen meg a nagyérdemű. Persze, ha a TV2 nem indokolna, akkor meg az zavarná a "kvízmestert", miközben ő ítélkezhet, pletykálhat,gond- és következmények nélkül. Itt a bíróság bevonásával a TV2 akar tiszta vizet önteni a pohárba, Vágó pedig halászni a zavarosban.”
 • 2. babar 2011. július 24. 11:44
  „A politika sokakat meghülyít...”
 • 1. deakicska 2011. július 23. 11:38
  „Kellett ez, Vágó úr?
  Én magam szomorúan figyeltem az elmúlt esztendőkben napvilágot látott politikai megnyilvánulásait, ez a per számomra azt igazolja, hogy valóban nem kellett volna...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házépítésben segédkezett Michelle Obama

Hajléktalan amerikai veterán katonanők számára készülő otthon építkezésén segédkezett csütörtökön Michelle Obama amerikai first lady. Tovább olvasom