Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Pikáns képe miatt támadják Ördög Nórát - fotó

Szokatlan módját választotta a figyelemfelkeltésnek a kétgyermekes édesanya.
Májusban jelenik meg Ördög Nóra meddőségéről, a sikertelen teherbeesési kísérletekről szóló, s végül sikerrel, egészen pontosan Micivel és Vencivel zárult történetéről szóló könyve - írja a Bors.

A kötet megjelenése is formabontó, Ördög ugyanis meztelenül, lesütött szemekkel látható a könyv borítóján. A kép azért is megdöbbentő, mert bár a népszerű műsorvezetőt több magazin is kérte, hogy dobja le a ruháit, ezt csak a Föld édesvízkészletének megóvása érdekében volt hajlandó megtenni. Csakhogy akkor még nem volt kétgyermekes anyuka. Éppen ezért kapott is hideget-meleget - a vádakra Ördög Nóra a Facebookon reagált.

"Örülök, hogy beszédtéma a képválasztás, de a figyelemfelkeltés mellett a kép a meddő nők kiszolgáltatottságát, sebezhetőségét fejezi ki, és az én teljes őszinteségemet, kitárulkozá­somat a témával kapcsolatban. Íme, itt vagyok előttetek, telje­sen meztelenül!" - írta a fényképről, amit férje, Nánási Pál készített.

Büchler András, a Libri Kiadó PR-vezetője a Borsnak elmondta, a borító koncepcióját a szerző és a kiadó együtt találja ki. A kötet kapcsán fontos volt, hogy a borító hűen tükrözze mindazt az őszinteséget, ami a készülő könyvet jellemzi. Hozzátette: a fotózás napján számos beállítást kipróbáltak, de végül ez volt az a kép, amivel mindenki elégedett volt.

Nóra hamarosan Tilla oldalán gyerekműsort vezet majd a TV2-n. Nem helyes meztelenül mutatkoznia - vetik sokan a szemére. Erre a felvetésre a csatorna írásban így reagált:

"Csodáljuk Nórit bátorságáért, hogy ilyen őszintén vall élete egyik legnehezebb időszakáról egy nagyon kényes, intim témában: a meddőség és az anyává válás küzdelmeiről. Egy ilyen kitárulkozáshoz, amely kendőzetlenül mutatja be tapasztalatait, leginkább egy ilyen fotó illik."


A fotóért kattintson ide! >>

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Japán sztárral játszik Scarlett Johansson

Japán sztárral játszik Scarlett Johansson
Takeshi Kitano, Japán egyik legnagyobb sztárja is szerepel Scarlett Johansson készülő filmjében, a Ghost in a Shellben. Tovább olvasom