Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Poént csináltak a terrorista akcióból

Poént csináltak a terrorista akcióból

"Teljesen élethűnek" tűnt a pisztoly – tette hozzá a főigazgató, és a padra tett fegyverről készült fotót telefonján meg is mutatta az újságíróknak. A fekete pisztoly egy Parabellumra hasonlított.

Molnár András - 2012.09.13. 13:35
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Már tartott az előadás, amikor a furán öltözött hallgató beült az órára és lazán kipakolta az igazinak tűnő fegyvert az asztalra. A mellette ülők póker arccal felálltak és kivonultak a teremből, majd hívták a rendőrséget. A fiatal egyébként gólya társaival vicces Star Wars-os jeleneteket forgatott és még egy műanyag fénykard is volt a köntöse alatt.

BMEme - GALÉRIA

A TEK kommandóasi perceken belül kiértek a helyszínre és biztosították azt. A pisztolyt és a fénykardot a lehető legnagyobb komolysággal elkobozták, A. Ádámot pedig bilincsben beültették egy rendőrségi autóba. Az „emberélet kioltására nem alkalmas" fegyvernek látszó tárgyat pedig később lefoglalta a rendőrség, további vizsgálatok céljából.

Bár a rendőrség ilyenkor nem mérlegelhet, anyagi áldozatokat nem kímélve ki kell vonulni és biztosítani, hogy emberélet ne legyen veszélyben, az egyetem hallgatói mégis túlzásnak érezték az esetet és internetes humor hadjáratot indítottak a TEK ellen.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

12345 következő >> végére >>> 41 hozzászólás
Moderálásra küldöm 41. bömi 2012.09.14. 14:13

39.Ebgondolat.Reménytelen vagy sajnos....

Moderálásra küldöm 40. csonakos 2012.09.14. 11:07

39. Ebgondolat 2012.09.14. 08:57
Ez biztos mindig így is fog maradni? Te látsz a jövőbe! Mivel a katonai sorkötelesség megszünt, így honnan kellene tudni egy egyetemistának, hogyan néz ki egy maroklőfegyver? Aki a bejelentést tette, helyesen járt el, állampolgári kötelességének megfelelve! A végén még kihozod Ő a hunyó az ügyben. Persze utólag, könnyű! Nem szokványos egy egyetemistától, hogy a csillagok háborújából öltözködik egy egyetemi oktatásra. Agyilag nem megfelelő, zavart viselkedés! Ezt, lehet magyarázni de felesleges! Ilyennel normális ember, nem szórakozik! Nem egyetemre való!

Moderálásra küldöm 39. Ebgondolat 2012.09.14. 08:57

Bömbi és csonakos
Eddig akármikor lövöldözésről hallottunk, legyen az pécsi vagy USA-beli, a tettes mindig azonnal tüzet nyitott, amikor belépett valahová!
Itt most mi volt a helyzet? Beül valaki, leteszi a műanyag fegyverét az asztalra és figyeli az órát. Amíg a rossz idegzetű ember hívja a rendőrséget, azok kijönnek, majd bemennek, eltelt vagy 20-25 perc. Ez alatt sem történt semmi! Semmi fenyegetés, semmi pánik.
Majd bemegy négy TEk-es a terembe, de még azt sem látják, hogy a műanyag fegyvernek még lyuk sincs a cső végén(!), ellenben a cső mindkét oldalán négy darab, jól látható négyzetalapú lyukak vannak, amiken át lehet látni a túloldalra. Ez után betörnek az állig felfegyverzett kommandósok. Na, ezután már kitör a pánik! És betetőzésképp még bilincsben elvisznek valakit, akiről már akkor tudott volt, hogy nem csinált semmi!

Moderálásra küldöm 38. mezopeti 2012.09.14. 08:50

A "paranoiás", ha tényleg ijedtében hívta a rendőrséget, akkor nem való egyetemre, a Műszakira meg biztosan nem. Képzeljétek, ha az ökör még kollégista is? Ott aztán van mitől "félni"!!
Mondjuk most már én is félnék a helyében...

Moderálásra küldöm 37. Grabowsky 2012.09.14. 08:27

De mi a f..sz volt annyira gyanús, ha semmit sem csinált, beült, letette a most mindegy minek látszó tárgyat az asztalra?
Mondott esetleg csinált valamit???
Ki volt az az idegbeteg paranoiás, aki ebben veszélyhelyzetet fedezett fel???

Moderálásra küldöm 36. csonakos 2012.09.14. 07:27

Abba, valahogy senki nem nagyon akar belegondolni, mi van ha mégis egy őrült egy igazi fegyverrel! Minden adott ami a megzavarodás jeleit mutatja. Beöltözik, fegyvernek látszó tárgy. Mi van ha a pécsihez vagy a külföldi mészárlásokhoz hasonlatosan jár el a megtévedt egyetemista fiú! Akkor most a TEK-et mennyien szidnák, nem avatkozott be! A juhászfiú este intő lehet, addig kiáltott farkast, míg a végén a kutya sem vette komolyan és széttépték a farkasok mert nem ment neki senki segíteni! Nem is oylan vicces ez az úgy, csak így utólag, hogy tudjuk nem történt vérengzés!

Moderálásra küldöm 35. bömi 2012.09.14. 06:29

30.Ebgondolat Tökéletes a készülékem.Nem kell magyarázni a viccet mert nincs vicc,azt hogy mindenki ezen röhög nem tudom honnan veszed.Ha valaki belát a dolgok mögé nem biztos hogy röhög rajta.De ha már itt tartunk neked ha Te vagy a tek vezetője és ilyen értesítést kapsz mit csinálnál?Erre nagyon kíváncsi lennék de komolyan.
Akkor haggyuk az USÁ-t Finnország,Norvégia,Magyarország(Pécs) stb... itt mivel magyarázod ?Jah és te ezt honnan tudod hogy egyből lőnek és nem ülnek be óra,értem gondolom olvastad meg láttad a tévébe.Mi van akkor ha ez a félnótás nem így gondolkodik?Tehát akkor ez a tény kelthetett volna gyanút a tekesekbe,végül is vagy bejön vagy nem.Lehet hogy játék fegyver lehet hogy igazi nem számít majd lesz valami,lehet egy pézérmét dobtak fel hogy mi legyen.Nem?

Moderálásra küldöm 34. butagyerek 2012.09.14. 06:14

Nem biztos, hogy a TEK-böl kell viccet csinálni. Talán az az idióta aki kihívta őket, lehet hogy poénból, lehet, hogy komolyan megijedt. Kíváncsi vagyok, a búcsúból mikor kezdik elvitetni a játékpisztoly árusokat.

Moderálásra küldöm 33. mezopeti 2012.09.14. 05:54

A "pókerarcuak" elég hülyén kezdik az egyetemet. Nem lesznek népszerűek, az biztos. Túl sok filmet, híradót néznek vagy és a "terrorizmus az egész világ" c. agymosás náluk már üzemi szinten működik. Javaslom nekik, hogy a biztonság kedvéért a jövőben robbanószer érzékelő detektorral vagy keresőkutyával járjanak, esetleges emberrablás ellen pedig rakassanak a seggükbe nyomkövető csipet!
A TEK mérlegeléi szintje is megér egy mesét. Ezek szerint kevesn jártak közülük egészséges egyetemre, ilyen irányú humor-tapasztalatuk nincs. Persze sajnálom kicsit őket, hiszen csúnyán-ostobán lyukra futottak megint és most rajtuk röhög mindenki.
Persze ha nagy kaka lenne, akkkor én is nagyon várnám őket!

Moderálásra küldöm 32. galuska 2012.09.13. 21:32

és még ezt a végére

" Miért támadják és cikizik emiatt a TEK-et?

Utólag bármennyire nevetséges fordulatot is vett ez az eset, nem érdemes hibáztatni a terrorelhárítást. Megalakulásuk óta olyan rendszerben működnek, hogy ha a rendőrség hívja őket, menniük kell és végre kell hajtani a feladatot. Az MSZP, a Jobbik és az LMP más okok miatt támadja az Orbán Viktor egykori személyi testőre által vezetett szervezetet. Valóban voltak súlyos ballépéseik: filmes kellékként használt fegyverekre csaptak le, halott fasisztának írtak levelet vagy ártatlan családra törték rá az ajtót Szekszárdon. Az ellenzék szerint a több mint tízmilliárdos költségvetésű szervezet látszatfellépésekkel akarja igazolni létét. Fogtak már el valóban veszélyes bűnözőt is, de egy gázpalack hatástalanításához vagy egy öngyilkosjelölthöz is nagy erőkkel vonulnak ki, aztán szeretik közzétenni a videóikat a sikeres akcióról. A fekete ruhás kommandósoknak persze jelentős elrettentő ereje lehet, de igazi hasznuk csak… Tovább olvasom »


41 hozzászólás12345 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...