Délmagyar logó

2018. 08. 20. hétfő - István 19°C | 32°C Még több cikk.

Prosti volt Verebes első felesége

A 70 éves színész-rendező családja nem örült választottjának, aki azóta Amerikában él.
A női nem egyik legnagyobb tisztelőjeként számon tartott Verebes István első, igen rö­vid életű há­zasságáról eddig ke­veset tu­dott a közvélemény, ám egy eléggé pi­káns dolog napvilágot látott a sztár frissen megjelent Tólig című könyvében: a hölgy prostituáltként dolgozott az éjszakában. Megismerkedésük történetét is elárulta: a kor egyik ismert karakterszínésznője, Simonyi Magda mutatta be őket egymásnak. - írja a BorsOnline.
 
kép: BorsOnline
kép: BorsOnline
 

A színésznő rögtönzésszerűen leánykereskedelemmel is foglalkozott, külföldről hazalátogató, könnyűvérű lányokat közvetített ízlésesen, tapintatosan és díjazásmentesen. Kerítéseinek egyik diadala, hogy 1971-ben a Fészekben, törzsasztalunk matrónájaként, komoly menedzsere lett első házasságomnak. Ennek a szüleim kevésbé örültek, és még az sem nyugtatta meg őket, hogy Simonyi másoknak jutalékért kerített, ne­kem meg grátisz.

– mesélte Verebes, akinek legendás édesapja, Verebes Károly igen frappánsan fejezte ki a véleményét a fiának.
 
kép: BorsOnline
kép: BorsOnline
 


Amikor apám megtudta, hogy egy volt prostituáltat vettem feleségül, csak annyit mondott: te tudod, mit csinálsz, csak ne várd el tőlem, hogy esténként a Traviatából énekeljem az öreg Germont áriáját.

– utalt a darab főhősére, aki egy haldokló prostituált volt, ám a szerelme apja, Germont, feloldozást adott a tü­dőbeteg örömlánynak.
 
kép: BorsOnline
kép: BorsOnline

A rövid életű házasság után Verebes még háromszor nősült: a tragikus körülmények között elhunyt Héczey Éva színésznő után Kánya Katát vette feleségül, majd Fejes Ágnest, aki 1996 óta odaadó társa. Első nejéről Verebesnek igen kevés információja maradt, elmondása szerint úgy tudja, valahol Los Angelesben él úriasszonyként. Megkérdeztük Verebest a leírtakról, de nem kívánt több információt adni.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így kell kamu ufós videót csinálni - Videó

Így kell kamu ufós videót csinálni - Videó
Íme legegyszerűbb módja, hogy ilyen videókat csináljunk. Tovább olvasom