Délmagyar logó

2016. 09. 30. péntek - Jeromos 12°C | 24°C

Psota Irénnek lehetett egy eltitkolt fogadott fia

A 86 éves korában elhunyt színésznőről, Psota Irénről mindenki úgy tudta, hogy bár szeretett volna egyszer édesanyává válni, mégis gyermek nélkül hagyta itt a világot.
Azonban úgy tűnik, mégsem teljesen így történt. Uganyis feltűnt egy bizonyos K. István, aki körülbelül 20-25 évvel ezelőtt barátkozott össze a művésznővel. Fiatal színház-rajongóként került a Madách Színházba, itt találkozott Psotával.

K. István a elmondta, akkoriban mindenki őt irigyelte, amiért egyedül neki volt szabad bejárása a színésznő öltözőjébe. A férfi a legendás művésznőt látta Psota Irénben, de azt mondja, fogalma sincs arról, mit látott benne a színésznő. Istvánnak van egy dedikált közös fotója is Psotával, amelyet a művésznő így írt alá: „Szeretettel, Anyu" - írja a Femcafe.

„Megmagyarázhatatlanul furcsa kapcsolat volt a mienk, én a csodát láttam benne, ő pedig ki tudja mit látott bennem. Folyamatosan vibrált körülötte minden, állandóan izzott a levegő, és még akkor is játszott, amikor kettesben voltunk. Előadás után általában ivott egy sört a színház társalgójában, természetesen üvegből, aztán beültünk a piros Suzuki Marutiba (én szigorúan csak a hátsó ülésre ülhettem), és vagy a Fészekbe vagy pedig a Kispipába mentünk vacsorázni" - mesélte a István.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félre ment az sms, de az ismeretlenek azért elmentek gratulálni a kórházba

Félre ment az sms, de az ismeretlenek azért elmentek gratulálni a kórházba
A lelkes újdonsült nagymama a rokonoknak akarta elújságolni a nagy hírt, helyette vadidegenekkel… Tovább olvasom