Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Puzsér a jól megszokott stílusában állt ki Tvrtko mellett

Ismét csípős mondatokat fogalmazott meg Puzsér Róbert a tőle megszokott kendőzetlen stílusban. Véleményét ezúttal Vujity Tvrtko kirúgásához fűzte.
Úgy tűnik, noha maga Tvrtko már letisztázta magában a kirúgásával kapcsolatos kérdéseket, és igyekszik lezárni a témát, mindig van valaki, aki újra előhozakodik vele. Ezúttal ez a valaki Puzsér Róbert volt, aki a Facebookon terjedelmes posztban tette közzé véleményét - írja a BorsOnline.

Szerinte ugyanis a tévést épp a legőszintébb, legvállalhatóbb pillanatában (illetve ez után) rúgták ki.
„Nem hazudott világszenzációt, nem akart borzongatni. (...) Tvrtko négy percre szögre akasztotta a tvrtkóságot, és kimondta a nyilvánvalót. (...) A piac azonnal reagált Tvrtko új szerepére: a riporteri attitűdváltás nem csekély nézettséget generált - az emberek meg az újságok annyit beszéltek róla, mint három évadnyi Demcsák-dekoltázsról. Kiderült, hogy Tvrtko négy percen keresztül nem pusztán értelmiségi és újságíró volt, hanem egy olyan értelmiségi újságíró, akit néznek az emberek" - írja, hozzátéve, hogy a médiában a mai napig nem történt meg a rendszerváltás. „Hatalmas szórakoztatóipari vállalatok üzemelnek a szabadság szemernyi kultúrája nélkül, a szolgaság erkölcsét öntudatosan hirdetve."

A tévécsatorna és a kollégák hallgatásba burkolóznak - egy, csak egy médiapszichopata van talpon a vidéken. A közöny, a...

Közzétette: Puzsér Róbert – 2016. március 7.

Valóban így lenne? 
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lady Gaga ismét megmártózott a jeges Michigan-tóban

Lady Gaga ismét megmártózott a jeges Michigan-tóban
Ismét megmártózott a chicagói Michigan-tó jeges vizében Lady Gaga és vőlegénye, Taylor Kinney a… Tovább olvasom