Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Rázva, nem keverve: James Bond hotel nyílt

A milánói szálloda szobáit a 007-es filmekkel kapcsolatos több mint hatezer relikvia díszíti.
A híres brit titkosügynök, James Bond ihlette hotel nyitotta meg kapuit Milánóban. A szobákat a 007-es filmekkel kapcsolatos több mint hatezer relikvia díszíti.

A szálloda halljában a brit haditengerészet egyik hadihajójának belsejét rekonstruálták. A földszinti bárban James Bond kedvenc italát, a vodka-martinit is elkészítik.

A folyosókon a 007-es filmek színészeinek autogramos fényképei sorakoznak, a húsz szobát a filmsorozat részeinek angol címeit használva nevezték el: mindenki kiválaszthatja, melyik James Bond-film ihlette szobában akar megszállni.

A milánói Hotel Admiral "ügynökszállóvá" való átalakítása a tulajdonos Edward Coffrini dell’Orto ötlete volt, aki a James Bond-filmek megszállott rajongója. Gyerekkora óta hatezer tárgyat gyűjtött össze a 007-es ügynök filmjeivel kapcsolatban.

Dell’Orto hét könyvet írt a brit titkosügynökről, megalapította a 350 tagot számláló olasz 007-es klubot, amelynek természetesen ő a 007. tagja és dell’Orto telefonszáma is 007-es végződésű. Még az egyik James Bond-filmben, a Casino Royale-ban is játszott egy apró mellékszerepben.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üres a római kassza: elárverezik a híres temetők üres sírhelyeit

Az eladásra kínált 56 sírhely 75 éves bérleti jogának kikiáltási ára összesen 1,1 milliárd forint. Tovább olvasom