Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 19°C | 26°C Még több cikk.

Rékasi Károly nem jut szerephez

Úgy tűnik, megtanulta a leckét Rékasi Károly, aki tavaly nyári motorbalesete után túl korán kezdett el dolgozni, majd újra lerobbant és jelenleg is a felépülésért küzd. Végre elfogadta munkaadói kívánságát: szeretnének az egészséges Rékasi Károllyal együtt dolgozni.
A színész tehát kénytelen-kelletlen tudomásul vette, hogy érdemben egyelőre sem a Barátok közt-stúdióban, sem a József Attila Színházban nem számolnak vele. Rékasi a teátrumban mindössze egyetlen darabban tűnik fel az őszi mű­sorban, de az Alku című dráma is csak két októberi napon lesz látható - írja a BorsOnline.

– A színház biztosra megy. A vezetőség nem szeretne még egyszer olyan kínos helyzetbe kerülni, mint tavaly, amikor Karcsi miatt többször át kellett tervezni az évadot. Új szerepet nem kapott, az Alku pedig egy gesztus felé, hogy visszavárják. Ez stúdiószínházas darab, ha vé­letlenül elmarad, nem okoz olyan nagy felfordulást, mint egy nagyszínpadi elôadás le­mondása – mondta az egyik színházi dolgozó. – Persze ő szeretne játszani, de belátta, hogy az állapota nem engedi.

További részletek a linken >>>
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarka Kata beadta a válókeresetet

Sarka Kata beadta a válókeresetet
Az elmúlt hetekben egy latin-amerikai szappanoperává duzzadt Sarka Kata és Hajdú Péter története: lesz békülés, nem lesz békülés, lesz békülés. Tovább olvasom