Délmagyar logó

2017. 06. 22. csütörtök - Paulina 18°C | 33°C Még több cikk.

Rendezvényszervezőt keres a Miniszterelnökség

Az ajánlati felhívás szerint a megbízás több száz millió forint értékű, és 2014. május 31-ig szól.
Rendezvényszervező céget keres a Miniszterelnökség: az ajánlati felhívás szerint a megbízás több száz millió forint értékű, és 2014. május 31-ig szól.

Az Európai Unió hivatalos lapjának mellékleteként megjelenő, tenderhirdetményeket tartalmazó online kiadványban (TED) megjelent felhívás szerint a Miniszterelnökség az idei és jövő évi rendezvényszervezési feladatainak ellátásához szükséges teljes körű műszaki-technikai munkákra, rendezvénybiztosításra, rendezvénykellékek, -dekoráció, díszlet, valamint egyéb látványelemek tervezésére és kivitelezésére, továbbá a szükséges PR- és tájékoztatási feladatokra - köztük kríziskommunikációra - akar szerződést kötni.

Minderre nettó 400 millió forintot költenének, ezt azonban akár a 90 százalékával is meg lehetne haladni, vagyis 760 millió forint is lehet a végösszeg.

A nyílt eljárásban jelentkező ajánlattevőnek több pénzügyi és műszaki szempontnak is meg kell felelnie. A pályázónak igazolnia kell például azt, hogy az elmúlt három évben megrendezett és lebonyolított minimum öt, egyenként legalább százezer résztvevős szabadtéri, közterületi rendezvényt.

Az ajánlatokat február 25-ig várják.

Olvasóink írták

  • 1. papika56 2013. január 21. 18:13
    „Gondolom, olyan feltételek vannak a pályázatba..ami csak 1-2 fideszes cég tud teljesíteni ! Olyanok a feltételek:hogy sernki se tudjon konkurenciaként fellépni !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Popszám lesz a teniszező Azarenka sikolyaiból

Popszám készül a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon címvédő Viktorija Azarenka… Tovább olvasom