Délmagyar logó

2017. 08. 16. szerda - Ábrahám 17°C | 31°C Még több cikk.

Ruth Flowers, a 69 éves DJ

Mint mondja, ő a világ legboldogabb nagymamája, és soha nem hitte, hogy idős korában még ennyi öröm és siker vár rá. A 69 éves Ruth Flowers Paris legkeresettebb DJ-je - és úgy tűnik, legalább olyan jól bírja a bulikat, mint a fiatalok.
A francia főváros egyik legnépszerűbb klubjában, a Queen-ben kever az ősz hajú lemezlovas, akinek nevére tódulnak az emberek.

- Azt hiszem, mindenkinek élni kell a lehetőségekkel, amelyeket az élet nyújt neki. Fel kell venni a kesztyűt és igent kell mondani a kihívásokra. Majdnem hetven évesen üldögélhetnék otthon is, kárhoztathatnám magamat semmittevésre. Eljárhatnék az öregek otthonába, a templomba és teadélutánokra. Ehelyett azonban egészen mást csinálok. Hiszek abban, hogy amit az ember nagyon akar, el is tudja érni- mondta a szenior lemezlovas.

Bár a korabeli nők zöme nyugdíjas, Ruth dolgozik, minden este flitterekkel díszített dzsekit húz és beáll a lemezjátszók mögé. Tűzpiros rúzsával, bezselézett hajával elképesztő jelenség.

A 69 éves Ruth Flowers Paris legkeresettebb DJ-je. Fotó: Daily Mail
A 69 éves Ruth Flowers Paris legkeresettebb DJ-je.
Fotó: Daily Mail

- Nem akarok nyugdíjba vonulni. Csak akkor hagyom abba ezt, ha meghalok - mondta. A fekete napszemüveget viselő idős hölgy nagoyn jól tudja, milyen zenére vágyik a közönsége, és estéről estére ezeket le is játssza nekik. Ugyanakkor ragaszkodik ahhoz, hogy ő egy teljesen átlagos ember.

- Nem vagyok szupersztár. Csak egy lemezlovas.

Ruth-t rajongói Rock Maminak hívják. Szívesen hallgat más dj-ket is, legutóbb egy londoni klubba látogatott el az unokájával.

Bár a korabeli nők zöme nyugdíjas, Ruth dolgozik, minden este flitterekkel díszített dzsekit húz és beáll a lemezjátszók mögé. Fotó: Daily Mail
Bár a korabeli nők zöme nyugdíjas, Ruth dolgozik, minden este flitterekkel díszített dzsekit húz és beáll a lemezjátszók mögé. Fotó: Daily Mail

- Amikor a férjem meghalt, magamra maradtam. Nyugdíjas voltam és magányos. Gondoltam, kezdeni kellene valamit az életemmel. Eszembe jutott, hogy kipróbálhatnám, milyen munka a lemezlovasé. Így kezdődött - idézte fel karrierjének kezdetét Ruth, akinek unokája elvitte őt a francia zenei producerhez, Aurelien Simonhoz. A fiatal szakember segített kitalálni Ruth stílusát, divatosabban mondva: felépíteni imidzsét.

- Szeretem a régi dolgokat keverni az újakkal, az ízlésem kissé eklektikus. Ez jellemzi az öltözködésemet és a zenémet is. Az egyik párizsi klubtulajdonos, Pauline Robert azt mondta róla: imádják Rock Mamit.

- Szereti, ha táncolunk. Mindenki úgy érzi, olyan nagymamát szeretne, mint ő.

Olvasóink írták

 • 4. flexsnake 2010. február 01. 20:12
  „A kor nem erény hanem állapot. Nem komálom ha kizárólag arra alapoz valaki hogy mennyi idős...”
 • 3. dömdödöm 2010. február 01. 17:54
  „kacsacsöcsű voksán virág...”
 • 2. Zs 2010. február 01. 12:23
  „kacsacsőrű”
 • 1. Zs 2010. február 01. 12:14
  „biztos van olyan mint a kascacsőrű Flowerünk... :DDDD”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paris Hilton Monroe-nak képzeli magát

Paris Hilton új, TENTH nevű parfümjét dobja piacra, a reklámkampányához pedig a szexbálványt, Marilyn Monroe-t is segítségül hívta. Tovább olvasom