Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Scarlett Johansson rendezni fog

A 30 éves színésznő hamarosan Truman Capote első regényének filmadaptációját forgatja.
Rendezőként is bemutatkozik Scarlett Johansson: a filmcsillag hamarosan Truman Capote első regényének filmadaptációját forgatja.

A színésznő elmondta, hogy első rendezésére készülve nagyon izgatott. A szerelmi történet a háború utáni Amerika elveszett generációját ábrázolja, "úgy érzem Truman szavai ma aktuálisabbak, mint valaha" - fűzte hozzá.

A Summer Crossing című filmet a berlini európai filmvásáron mutatják be a potenciális vásárlóknak. Capote első regénye egy 17 éves, gazdag protestáns családból származó lányról szól, aki nem utazik el szüleivel a párizsi vakációra, inkább otthon marad a forró New York-i nyárban, és beleszeret egy zsidó fiúba, aki egy parkoló alkalmazottjaként dolgozik. Hamarosan összeházasodnak, és csak ezt követően szembesülnek a két család közötti kulturális különbségekkel.

A Summer Crossing című regényt Capote a negyvenes évek elején írta, de félretette, és nyomtatásban először csak 2005-ben jelent meg.

A film szereposztását hamarosan bejelentik, a forgatás még idén elkezdődik New Yorkban - osztotta meg értesülését szerdán a Variety.com.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Határtalan a gyermeki képzelet

Válás, betegség, halál, alkoholizmus, erőszak, szexuális zaklatás a családban. Mind egy-egy ok arra, hogy lakat legyen mindenki száján, akit közvetlenül érint. A gyermekekén is. Tovább olvasom