Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Símaszkban toppant be a pucér esküvőre Aranyosi Péter

Símaszkban toppant be a pucér esküvőre Aranyosi Péter
Tank, foci, rönó - néhány példa a "négybetűs" dolgok közül, amivel Aranyosi Pétert jellemezni lehet. A népszerű standupos új önálló estje őszinte-ironikus önvallomás, négy évtizedet felölelő, diavetítéssel egybekötött életrajz. A humoristát tabuk nélkül leleplező Négybetűs szavak országos tévépremierje pénteken 21 órától látható a Comedy Centralon, a nagysikerű standup-sorozat, a Comedy Club idei utolsó epizódjaként.
Mi a közös egy balszerencsés kémiatanárnőben, egy pórul járt szovjet kiskatonában és egy nudista esküvőben? A vicc megfejtése Aranyosi Péter maga, a Dumaszínház népszerű humoristája ugyanis saját életét (és rokonságáét) veszi górcső alá új, Négybetűs szavak című önálló estjében. A negyven édes-keserves évet felölelő fejlődéstörténet során tanúi lehetünk egy szépreményű szőke göndör kisfiú felnőtté válásának, és megtudhatjuk, milyen göröngyös út vezet az epertermesztéstől a vágyott pápai trónuson át a Száz éves a steril sebkötöző cérna című orvosi szimpózium szigorú közönsége elé.

Az est titokzatos címe egy újságírótól származik, aki a standupossal készített nagyinterjú után vonta le a sommás következtetést: "Péter, észrevetted, hogy mindent, amit szeretsz, négybetűs szavakkal ki lehet fejezni? Például foci, cici, töri, tank..." Aranyosi Péter életének fontos és kevésbé fontos eseményeinek lajstromához a családi archívumból előkerült fotók szolgálnak bizonyítékul, így megcsodálhatjuk a kertészeti és sörszakértelméről híres nagypapát, Gyula bácsit, a klienseinek horror-élményt biztosító vak vállalati sofőrt, és természetesen az elmaradhatatlan iskolai tablóképet a Petike elveszejtésére alakult tanári karral.

- Tulajdonképpen ez az est a legteljesebb és legbővebb kitárulkozásom. Egészen hároméves koromtól készítek leltárt az életemről, valamint a hozzám közel állókról, és mesélem el, hogyan lettem tanárképző főiskolát végzett pedagógusjelöltből egy naturista esküvő símaszkot viselő meglepetésvendége. Hogyan lettem humorista úgy, hogy egyáltalán nem erre készültem? A Négybetűs szavak nézői kulcsot kapnak az Aranyosi-titok megfejtéséhez... árulta el a média világában az Esti Showder Design Center-felelőseként debütáló Aranyosi, aki eddig hatvanhárom alkalommal osztotta meg telt házas közönségével a titok nyitját.

Aranyosi Péter Négybetűs szavak című önálló estjének országos tévépremierje december 2-án 21 órától a Comedy Central műsorán!

Ismétlések december 4-én, pénteken 19.00-tól és december 10-én, szombaton 19.00-tól.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gólyahír! Megszületett a sztárpár második gyermeke

Gólyahír! Megszületett a sztárpár második gyermeke
Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfia szerdán jött világra. Tovább olvasom