Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Stohl András már 14 évvel ezelőtt kiszúrta magának mostani szerelmét

Egy évvel azután, hogy korábbi párjával, miután Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek, új szerelem jelent meg a színész életében, amiről most szívesen mesélt a Best magazinnak.
– 14 évvel ezelőtt már felfigyeltünk egymásra, de akkor nem volt lehetőségünk megismerkedni. Már akkor érzékenyek voltunk a másikra, én például a mai napig el tudom mondani, mi volt rajta, milyen volt a haja. Egy évvel ezelőtt újra összefutottunk, erre mondják, hogy jó időben voltunk jó helyen – idézte megismerkedésük történetét a Bors. Stohl András elmondta, hogy szerelme egy nyíltszívű, őszinte lány, akit a színész családja is elfogadott és megszeretett.

– Nagyon jó tulajdonsága, hogy nem akar megváltoztatni, inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetünk egymásnak, ahol nincs főnök, nincs alá-fölé rendelt viszony, nincs olyan, hogy nekem valamit lehet, neki meg nem. Egy kérése volt, hogy mindig merjünk egymáshoz őszinték lenni, mert akkor tudunk fejlődni és jobbá válni. Azt szokta mondani, azon van, hogy ne csak a szerelmem legyen, hanem a szeretőm, a párom, a legjobb barátom is, anyám helyett anyám, a testvérem, a cinkosom, a mindenem. Jó úton jár. Mindig meghallgat, figyel rám, ha tanácsot kérek tőle – mondta Vicáról Stohl, akivel harmonikus kapcsolatban élnek.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brutális visítozás és menekülés lett a fürdőszobai patkányvadászatból - videó

Brutális visítozás és menekülés lett a fürdőszobai patkányvadászatból - videó
Ráadásul a segítségül hívott macskát is odacsukta az önjelölt rágcsálóirtó. Tovább olvasom