Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 19°C Még több cikk.

Stohl András már nem vállal szereplést

Stohl András már nem vállal nyilvános szereplést és a drogprevenciós előadásainak szervezését is leállította: készül a legalább 5 hónapos börtönbüntetésre.
Egyelőre még mindig nincs meg a pontos dátum, amikor Stohl András minimum 5 hónapra börtönbe vonul, de az biztos, hogy már csak néhány hétig élvezheti a szabadságot: szeptember utolsó, de legkésőbb október első hetében nagy valószínűség szerint rácsapódik a rácsos ajtó - tudta meg az Új Ász.

A színész az első néhány napban karanténba kerül, ahol nemcsak egészségügyi, de mentális szempontból is megvizsgálják, ezen minden elítéltnek át kell esnie, hogy megállapítsák, nincs-e fertőző betegsége, illetve mire lehet számítani, lelkileg hogyan fogja viselni a korábbi életéhez képest óriási változást. Az első néhány hétben ráadásul még látogatóként sem találkozhat szeretteivel, ami vélhetően nagyon meg fogja viselni a színészt.

Emiatt teljesen érthető, ha a hátralévő heteket családjával: idős édesanyjával, valamint barátnőjével, Ancsikával és közös lányukkal, illetve korábbi házasságából született két nagyobb lányával kívánja tölteni.

Olvasóink írták

  • 2. köröstorok 2011. szeptember 14. 17:08
    „Jó lenne már mással foglalkozni. Teljesen mindegy, hogy mi a foglalkozása. Többszörös bűntettet követett el, ugyanaz a törvény vonatkozik rá, mint másra. Egy bolti eladóra, egy hajléktalanra........Az újságírók váltsanak már témát!”
  • 1. torrente63 2011. szeptember 14. 17:08
    „Mindenki tudta , hogy ez a visszaeső , drogos-alkoholos cserbenhagyó, csak azért csinálja az egészet hogy minél enyhébb büntetést kapjon. Be is jött a számítása.Már akkor le kellett volna ültetni, amikor Segal-ék börtönbe kerültek, őt meg azért mert beárulta őket szabadon engedték. Aztán volt olyan is amikor bebombázva, arcán bárgyú vigyorral , meztelen vezette a kocsiját. Az meg hogy a baleset után elhagyta a helyszínt, sőt barátnőjével akarta elvitetni a balhét, azok előtt is világossá tette, hogy milyen jellemtelen ember ez a ripacs, akik addig ebben kételkedtek.Most 5 hónapig elbohóckodik bent, mint börtön színház igazgató, de hogy moilyen a börtön, azt ugyanúgy nem fogja megtapasztalni mint a könyvtáros Cini.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Damu meghal, ha lecsukják - többek szerint orvosra van szüksége

Az első fokon hat évre ítélet színész a Blikknek azt mondta, az öngyilkosság is megfordult a… Tovább olvasom