Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szórakozás > Súlyos agykárosodása lett a holland hercegnek

Súlyos agykárosodása lett a holland hercegnek

Orvosai szerint súlyos agykárosodást szenvedett és talán soha nem nyeri vissza eszméletét Johan Friso holland herceg, akit múlt pénteken temetett maga alá egy lavina az osztrák Alpokban.

MTI - 2012.02.24. 13:38
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Wolfgang Koller osztrák szakember szerint nagyjából ötven percbe telt a herceg újraélesztése. A mágneses rezonancia vizsgálat (MRI) kimutatta, hogy Johan Friso agya "súlyos károsodást" szenvedett a február 17-ei balesetben.

Beatrix holland királynő másodszülött fiát múlt pénteken koradélután érte a baleset, amikor "családi" üdülőhelyük, a vorarlbergi Lech szomszédságában, Litzen-Zugertobelnél letért a kijelölt pályáról. Mintegy negyedóra múlva sikerült megtalálni, de újra kellett éleszteni.

A 43 esztendős herceget válságos állapotban szállították az innsbrucki kórházba. Koller szerint nemsokára átviszik egy magánklinikára további kezelés céljából, ám évekbe telhet, mire felébred a kómából, ám az is elképzelhető, hogy az soha nem fog bekövetkezni.

A balesetet megelőzően jelentős mennyiségű hó esett az osztrák Alpokban, aminek következtében megnőtt a lavinaveszély. A holland uralkodócsalád hagyományosan, évtizedek óta minden évben Lechben tölti sívakációját.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. info 2012.02.25. 08:03

Jaaaaaa, és ezt a család adta ki sajtótájékoztatón?Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...