Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Szabó Zsófi: cigány vagyok

Felhívta Kis Grófot, és elnézést kért tőle. Szabó Zsófi mindemellett azt mondja, hogy vállalja tegnapi kijelentését.
Szerdán Szabó Zsófi erős kijelentést tett, erről többek közt a 24.hu is beszámolt. Ezt írták: 

Vasárnap Szabó Zsófi lesz Hajdú Péter egyik vendége az Esti Frizbiben, ahol a műsorvezető finoman arról is érdeklődött, lehet-e őt kérdezni férje családjáról. Az esetlen tapogatózás arra vonatkozott, hogy a Jóban-Rosszban korábbi egyik főszereplője egy roma férfival házasodott össze. Szabó örömmel beszélt családja új tagjairól, és Hajdú kérdésére, miszerint tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltekl (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük), Szabó Zsófi hevesen ellenkezett, és kijelentette, hogy éppen Kis Grófoék hoznak szégyent a cigányságra - Nők Lapja Café.

Szabót azóta számos kritika érte, ezért csütörtökön fél 4-kor élőben jelentkezett be a Facebookon, ahol elmondta, hogy beszélt Kis Grófoval, és elnézést kért azért, amit mondott, illetve bevallotta neki, hogy nagyra tartja. Előtte töredezetten beszélt a cigányságról, és roma származású férjéről. Hozzátette, hogy beilleszkedett a családjába, és jól érzi magát velük. Tudja, hogy nem bűn cigány fiút szeretni, sőt kijelentette, hogy "én is cigány vagyok." A teljes magyarázat itt hallható.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A legkeresettebb bűnözők képeivel készít adventi naptárt az Europol

A legkeresettebb bűnözők képeivel készít adventi naptárt az Europol
Naponta egy-egy körözött bűnöző képét teszi közzé virtuális adventi naptárában az Európai Rendőri Hivatal (Europol), hogy ezzel is segítse elfogásukat. Tovább olvasom