Délmagyar logó

2017. 12. 11. hétfő - Árpád -1°C | 11°C Még több cikk.

Számkivetett lett az RTL Klubnál Bernáth József

A Konyhafőnök egykori séfje a Borstól értesült a hírről, amiről a versenyzőket e-mail­ben tájékoztatta a csatorna.
Már a távozásának a híre is hideg zuhanyként érte A Konyhafőnök rajongóit, most újabb fejtörést okozhatnak a legfrissebb hírek. Bernáth József kapcsán ugyanis a napokban egy elektronikus levél érkezett meg a műsor játékosai részére - írja a Bors.

- Meglepő volt. Arra hívták fel a figyelmet, hogy József már nem hivatkozhatna a műsor és a csatorna nevére, amennyiben vendégszerepléseken vesz részt, és arra is emlékeztettek mindenkit, hogy az ilyeneken lehetőleg senki ne társuljon hozzá, ha felkérést kap - emlékezett a műsor egyik volt játékosa, akinek állításait egy másik szereplő is megerősítette a lapnak.

A Bors megpróbálta kideríteni, mi történhetett, hogy a műsor egyik legnépszerűbb arcával kapcsolatban már az egykori játékosokat is figyelmeztetnie kellett a csatornának. A lap kérdéseire az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter küldte el válaszait, amelyekből kiderül, Bernáth József a jelek szerint sose térhet vissza a képernyőre.

"A Konyhafőnök zsűrije a negyedik évadra teljes egészében megújul, a csapatnak már nem lesz tagja Bernáth József. Így ő már nem tartozik a csapatunkhoz, illetve A Konyhafőnök márkához sem, amit a műsor befejezése óta használ a kommunikációjában, ezért úgy véljük, hogy nincs abban semmi rendkívüli, hogy a velünk szerződésben álló volt játékosokat korrekt módon tájékoztattuk ezekről a fejleményekről, és kereskedelmi televízióként eldöntjük, hogy kivel, milyen formában szeretnénk a továbbiakban együttműködni. Józseffel a jövőben sincsenek képernyős terveink, mivel szerintünk nem megfelelő módon járt el, de ezt az ügyet nem tereljük jogi útra" - közölte Kolosi.

Bernáth Józsefet telefonon érte el a Bors, aki a lap munkatársától értesült arról, hogy a játékosok elektronikus levelet kaptak vele kapcsolatban, és arról is, volt munkaadója a jelek szerint végleg leszámolt vele. A séf csak annyit közölt, ma beszél Kolosival, és ezt követően áll a Bors rendelkezésére. Ezidáig a lap mégsem érte el.

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy játékos feladta a Farmot és nagyon helyesen tette - Videó

Egy játékos feladta a Farmot és nagyon helyesen tette - Videó
Tina, a 19 éves kismama a szerda esti adásban jelentette be: nem akarja kockáztatni saját maga és kisbabája egészségét. Tovább olvasom