Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Száz adás a SuperTV2-n: ünnepel a Hal a tortán

Október 11-én századik adásához érkezik a SuperTV2-n látható Hal a tortán. Emlékezetes produkciók, jókedv és fényűző lakomák fémjelzik a gasztro-realityt.
Havas tanár úr főzésével ma este századik adásához érkezik a Hal a tortán a SuperTV2-n. Amióta a TV2-csoport legfiatalabb csatornáján látható a gasztro-reality, a stáb „leharcolt" egy stábbuszt, így már a második halas furgon koptatja az utakat. Ha a megtett kilométereket összesítenénk, akár ötször is megkerülhető lenne Magyarország. A száz adás számokban: 100 epizód, 500 vacsoravendég, 1400 forgatási óra. Az elmúlt évben a sztárok főztek külföldön, vadregényes vidéken, sziklaszirten, fényűző házakban és kis garzonokban is, egy azonban biztos: a hangulatra sosem volt panasz! A 100 adás legdrágább vacsorája Fásy Ádámé volt, aki mélyen a zsebébe nyúlt, hogy elkényeztesse vendégeit. Többfogásos, fejedelmi lakomája több, mint négyszázezer forintjába került. A Hal a tortán gasztrokibice, Sági Szilárd is szívesen emlékszik vissza a sztárszakácsokra.


- Még ennyi adás után is meglep az, hogy a sztárok mennyire megszeppennek, amikor úgy kell főzniük, hogy tudják, rengeteg szempár nézi majd őket, melyek közül az enyém a legszúrósabb. Mindig figyelem, hogy a visszatérő vendégek fejlődtek, vagy nem fejlődtek és azt is nagyon szeretem, ha olyasvalaki tér be a konyhába, aki még nem volt a Hal a tortán vendége és nem is különösebben járatos a gasztronómiában. Küldetésnek tekintem, hogy egyre több ismert embert „kényszerítsünk" a tűzhely mellé. Még sokszor száz adásra való sztárunk és ötletünk van – mesélte nevetve Sági Szilárd, aki ma Havas Henrik főzését követi figyelemmel a SuperTV2 képernyőjén.

Olvasóink írták

  • 1. pachakuti 2013. október 13. 10:38
    „Lélekemelő, nemzeti érzéseket és kultúrát népszerűsítő tudományos-ismeretterjesztő műsor.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Élő adásból vezették el a venezuelai nyomozók egy rádiós újságírót

A rádiós újságíró pár perccel korábban arról beszélt a hallgatóknak: a nyomozók feltűnő ékszereket viselnek, és luxusautókon járnak. Tovább olvasom