Délmagyar logó

2017. 03. 29. szerda - Auguszta 4°C | 20°C Még több cikk.

Szebeni István az OzoneNetwork tévénél folytatja

A híradós, Magyarország legnézettebb közösségi televíziójának, az OzoneNetwork tévének, félóránként jelentkező árvízi híradóját vezeti.
A műsorban beszámolnak a védekezési munkálatokról, megmutatják a legkritikusabb helyszíneket, és rengeteg hasznos információt nyújtanak a nézőknek valamint az önkénteseknek. Az OzoneNetwork riporterei non-stop a folyóparton vannak. Folyamatosan készítik friss tudósításaikat.

„Nagyon örülök az OzoneNetwork tévé felkérésének. Azért mondtam nekik igent, mert tetszik a csatorna küldetése, képi világa és a tartalom minősége. Bár kisebb tévé, mint azok, ahol eddig dolgoztam, mégis 1.8 millió otthonban elérhető. Az OzoneNetwork rendkívüli híradójából sok ezer néző értesülhet az árvízi védekezés eseményeiről. Híradósként úgy éreztem most itt a helyem." – mondja Szebeni István.


Az OzoneNetwork tévében saját műsora van Kovács „Kokó" Istvánnak, Gyetván Csabának és most már Szebeni Istvánnak is. A rendkívüli híradó hétfőtől szerdáig félóránként, azt követően óránként kerül adásba, egészen az árvízi vészhelyzet elmúltáig.

„István az egyik legnépszerűbb és legismertebb híradósok egyike, örülök, hogy elfogadta a felkérésünket. Korábban évekig dolgoztunk együtt, ezért jól ismerem a habitusát. Profi, jóindulatú, közvetlen és nagyon őszinte. Nálunk csak adás kész anyagok kerülnek képernyőre, vigyázunk a kollégáinkra." – mondja Pálmai L. Ákos az Origo Zrt. programigazgató-producere.

Szebeni István egyenlőre az árvíz idején lesz képernyőn, az esetleges folytatásról később egyeztetnek. A televízióban adásba kerülő műsorok egy részét az ozonenetwork.hu weboldalon is meg lehet nézni.

Origo Zrt.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Női foci bajnokság - meztelenül 18+ fotó

Berlinben rendezték meg az első meztelen női focibajnokságot, amelyre sok - amatőr és profi - hölgy… Tovább olvasom