Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Szegedi énekes a The Voice-ban

Szegedi származású énekesnő nyűgözte le pénteken a The Voice című tehetségkutató mestereit. Gyurki Beatrixért mind a négyen megfordultak, ő Malek Andrea csapatát választotta.
Kívülről süni, de belülről kedves. Fekete humora van, nehéz eset és hisztis. Ezekkel a szavakkal jellemezte magát bemutatkozó kisfilmjében Gyurki Beatrix, aki a The Voice című tehetségkutató műsorban tűnt fel péntek este. A 29 éves karaoke műsorvezető 23 éves koráig Szegeden élt, szerelme miatt költözött néhány éve a fővárosba. A zenét többnek érezte életében, mint múló fellángolás, ezért évek óta magántanárhoz jár.

Fotó: tv2
Fotó: tv2


– Szeretném, ha az éneklés lehetne a szakmám. Mivel azonban önerőből szinte lehetetlen ebbe a szakmába bekerülni, úgy gondoltam, talán ez a műsor hozzásegíthet, hogy valaki lásson bennem fantáziát – mesélt Beatrix arról, miért vesz részt a show-ban, annak ellenére, hogy egyszer már majdnem feladta. – Egyszer jelentkeztem a Megasztárba is. Az ottani kudarc után azt gondoltam, nem erőltetem. De aztán rájöttem, hogy az esély nem fog bekopogtatni hozzám, nekem kell tennem érte.
Beatrix olyan meggyőzően énekelt, hogy a neki háttal ülő mesterek egymás után fordultak meg, jelezve: kell nekik a csapatukba. Ettől a szegedi énekesnő úgy megkönnyebbült, hogy produkciója végén nemes egyszerűséggel lerúgta cipőjét.

– Gizda vagy, ez tetszik – jelentette ki Mező Misi, aki szerint Bea pökhendin és flegmán énekelt. Somló Tamás pedig úgy fogalmazta meg érzéseit, hogy a lány olyan dinamikával jött be a színpadra, hogy azzal elszakítana egy telefonkönyvet is.

A mesterek össze is vesztek kicsit azon, kinek a csapatában lenne jobb helyen Bea, aki addig fogta magát és leült a színpadra. Előbb Malek Andrea, majd végül a másik három ítész is követte, ott ültek körülötte, amikor meghozta a döntést: ha volt olyan tökös, hogy nő létére megfordult, Malek Andreát választja.

– Úgy érzem, az ő tapasztalatára és szakmai felkészültségére van szükségem – magyarázta döntését. – Féltem, hogy túl sok leszek neki, hiszen finom, arisztokratikus nőnek tartottam. De miután kiült mellém a színpadra, amikor lerúgtam a cipőmet, láttam, hogy ő is őrült és jól megleszünk egymással.

A mesterek a válogatások során fejenként 12 embert kapnak csapatukba. Ezt követően párba állítják őket és párbajozniuk kell. Az élő adásokban a legjobb 24 énekes vehet majd részt.

Olvasóink írták

  • 1. bambulla 2012. október 21. 21:07
    „na az a jelenet nekem nagyon sok volt
    olyan emberek akik már elértek valamit <moderálva> odaültek a színpadra a "világsztár" mellé
    akkora arca van ennek a csajnak csak nem értem hogy mire
    ha fogyna 50 kilót akkor is egy jól lakott óvodás lenne”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeházasodott Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel házasságot kötött a héten Dél-Olaszországban. Tovább olvasom