Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

Tabáni István újra teremőr lesz?

Egykori munkahelyén tárt karokkal várják vissza a Csillag Születik győztesét.
Tabáni István esetében hirtelen jött népszerűség nem fért össze a csendes, hétköznapi teremőri állással, ezért Tabáni két évvel ezelőtti győzelme után úgy döntött: régi élete helyett a csillogást, a sztárságot, az éneklést választja.

Óriási népszerűsége azonban egyre hanyatlik, noha rengeteg rajongója van, számukkal nem egyenesen arányosak a fellépései. Hivatalos internetes oldalán 2012-re csak három fellépés van betervezve: egy márciusra, egy áprilisra és egy júliusra. Ebből nagyon nem lehet megélni, így előfordulhat, hogy rövid időn belül Tabáni István ismét válaszút elé áll - írja a blikk.hu.


Az élet azonban kedvesen bánik vele, mert volt kollégái és főnökei visszavárják őt a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumba.

– Azt kívánjuk neki, hogy legyen sikeres, de ha mégsem alakulna úgy az élete, mi boldogok lennénk, ha visszajönne hozzánk! – kezdte Tabáni egyik, neve elhallgatását kérő exkollégája, aki biztos abban, hogy egyszer majd újra együtt fognak dolgozni az énekessel. – Semmi sem tart örökké. Úgy látom, szegénynek már kevés fellépése van. Nem beszéltünk vele mostanság, de előfordulhat, hogy a végén úgy dönt, visszatér a régi munkahelyére. Nem akarunk neki semmi rosszat kívánni, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő. Itt mindig biztos helye van, az tuti! – mondta lelkesen a volt kolléga, aki mindig figyelemmel kíséri István ténykedését.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiskorúak előtt vetkőzött a pornócsillag

Bűnvádi kivizsgálás indult a hírhedt román pornós, Florina Mihăilă, művésznevén Sexi-Brăileanca… Tovább olvasom