Délmagyar logó

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -8°C | 4°C Még több cikk.

Tankolás után a benzinkúton felejtette feleségét

Csak 100 kilométerrel később vette észre, hogy valaki hiányzik a kocsiból.
Ennél jobban nem is indulhatott volna az argentín család nyaralása... Megálltak tankolni egy benzinkútnál, a férfi bement a shopba rendezni a számlát, az anyósülésen ülő kamasz gyerek eddig telefonján játszott, a hátsó ülésen órák óta alvó nő, pedig gyorsan kiszaladt a mosdóba. Minden teljesen szokványosan zajlott, attól az apróságtól eltekintve, hogy senkinek nem tűnt fel az asszony távozása. Miután a férfi kifizette a benzint, visszaült a kocsiba és elhajtott. Mikor az asszony visszaült volna az autóba, annak már csak hűlt helyét lelte. Telefonja, iratai és mindene a családjánál volt, akik pedig tőle már nagyon távol jártak, számolt be a DailyStar a kellemetlen esetről. 

A nő segítséget kért a kút dolgozóitól, akik értesítették a rendőrséget, ők végül a rádiós összeköttetésük segítségével elérték a feledékeny férjet. 

– Amikor rájött, hogy a férje és fia elhajtottak nélküle, pánikolni és zokogni kezdett, próbálta elmagyarázni, hogy mi történt, de ő sem értette igazából - mesélte a történtekről a benzinkút vezetője.

– Először azt hittük, a férj csak megviccelte az asszonyt, de amikor már egy órája nem volt sehol, rájöttünk, hogy másról van szó. Próbáltuk megnyugtatni a kétségbeesett nőt, de nem voltunk túl sikerese - írja BorsOnline.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt a világhírű amerikai rapper

Meghalt a világhírű amerikai rapper
Életének 77. évében elhunyt Clarence Reid. A hiphop keresztapjaként is emlegetett művész májrákban szenvedett. Tovább olvasom