Délmagyar logó

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 13°C | 23°C Még több cikk.

Tízmillió forintra perelték Jolly-t

A mulatós sztár bajba került, ugyanis dallopással vádolják, de különös taktikát választott: sem ő, sem ügyvédje nem ment el a perre.
„Jolly a király!" – énekli Tarcsi „Jolly" Zoltán a legnagyobb mulatós slágerében, a No roxa áj című dalban, amely az elmúlt két évben olyan népszerű lett, hogy csak a You­tube-on több mint 13,5 millió letöltésnél jár - írja a Bors.

Fél évvel ezelőtt egy énekesnő előállt azzal, hogy ez az ő dala.

Dirnberger Tímea Kamy végül a bírósághoz fordult, tegnap meg is tartották az első tárgyalást, amely olyannyira nem érdekelte Jollyt, hogy nemhogy ő, de még jogi képviselője sem jelent meg a Fővárosi Törvényszéken. Ám a felperes annál ingerültebben várakozott a Markó utcai épü­let folyosóján.

– Jolly egy egész dallamot lopott tő­lem! A dalt 2007-ben védettem le először Szosztár rovész tu románi sely címen, majd 2011-ben Cigánylányként is - mondta el az énekesnő.

A Bors munkatársa telefonon érte el Jollyt, akiknek úgy nyilatkozott, hogy nem tud erről semmit, akinek nem inge, ne vegye magára! Nem érzi magát hibásnak. Ha Kamy pereskedni akar, akkor pereskedjen egyedül, ő ebben nem veszek részt, ko­moly­ta­lan ez az egész.

Borsonline.hu


hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5 szomorú hóember, amiket látnod kell

Hóembert készíteni jó móka. Vannak olyanok, akiknek a műve csúnya, de nem bírod ki, hogy ne nézd meg. Itt van belőlük egy adag! Tovább olvasom