Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Törőcsik Mari egyedül állni sem bír, de szeptemberben már újra a színpadon szeretne lenni

A hosszú idő óta betegeskedő Kossuth-díjas színművész nem rég mesélt nehézkes mindennapjairól, de még így is bízva abban, hogy hamarosan újra színpadra állhat.
Egyedül sem állni, sem menni nem tudok, ha valaki két oldalról nem tart meg, eldőlök, mint egy zsák. (…) A nyarat majd végigpihenem, remélem nem kórházban, aztán szeptembertől irány a színpad"

– mondta a Story magazinnak a 82 éves Törőcsik Mari, akinek rengeteg erőt ad a felé áramló szeretet, de azt nem szeretné, hogy rossz állapotban lássák, vagy éppen azt mondják róla, haldoklik - írja a 24.hu.

“Egyáltalán nem vagyok jól. Sétálni, menni egyedül nem tudok, nincs étvágyam, de az sem jó, hogy nem eszem, mert a sok fekvés és étvágytalanság nagyon legyengített" – nyilatkozta a nemzet színésze, aki így mutatkozni ugyan nem szeretne, annak viszont mindig örül, ha telefonon érdeklődnek a hogyléte felől, amiből érzi, gondolnak rá az emberek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demcsák Zsuzsa úgy tűnik, a köztévénél forgat

Demcsák Zsuzsa úgy tűnik, a köztévénél forgat
Nehéz volt elhinni, hogy Demcsák Zsuzsa szó szerint egyik napról a másikra otthagyta az állását, és nem televíziózik többé. Tovább olvasom