Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Új arculattal hódít a YouTube! Önnek hogy tetszik?

A közösségi videomegosztó portál csütörtökön mutatkozott be a megváltozott külsővel.
Új arculatot kapott a YouTube, hogy vonzóbb és kezelhetőbb legyen a felhasználók számára.

A közösségi videomegosztó portál csütörtökön mutatkozott be a megváltozott külsővel. A YouTube tulajdonosa, a Google azt reméli, hogy a lépés hozzásegíti a videomegosztóból származó hirdetési bevételek növeléséhez. Mióta a keresőóriás öt éve átvette a közösségi portált, azóta ez a legnagyobb változtatás a YouTube megjelenésében.

Az új arculat részeként az eddig megszokott hófehér háttér némi szürke beütést kapott. Az eddigi lényegében horizontális szerkesztés helyét három hasábra tagolt függőleges felosztás váltotta fel. A baloldali hasábban a felhasználók szabhatják személyükre az oldalt, és válogathatnak a számos kategóriába sorolt tartalomból. A középső hasábban lehet lejátszani a videókat, míg a jobb szélen olyan videókat ajánl fel a portál, amelyek közel állnak a felhasználó korábbi választásaihoz.

A YouTube újításaival - professzionálisabban előállított tartalmával és szervezettségével - arra törekszik, hogy a hagyományos tévés élményt keverje a netes szörfözéssel.

Olvasóink írták

 • 5. Stif 2011. december 03. 10:27
  „3. Beroesz 2011.12.03. 00:04

  Már eddig sem lehetett egyidejűleg használni a kettőt. Szóval abban nem hiszem hogy változás történt volna, én csak designbeli különbségeket látok gyakorlatilag.”
 • 4. ferdzso 2011. december 03. 08:43
  „Nem tetszik, és "szégyenletes", hogy a személyes fiókhoz nem enged hozzáférni, csak, ha megadom (újra) a kódomat, amit persze már rég elfelejtettem, az automata bejelentkezés rég megtörtént beállítása miatt. Kérdésem: Ha nálam (mint felhasználónál), nem változott sem az "ip" cím, se semmi, akkor miért ez a cécó? Tiszta "macera" új fiók nyitása, vagy az elfelejtett jelszó visszaböngészése.(Nem "feer", mert Ők változtattak, én nem!)”
 • 3. Beroesz 2011. december 03. 00:04
  „Haszontalan és kommentárra érdemtelen "fejlesztések" történtek. A leginkább érezhető változás az, hogy most már nem tudom a youtube-os és a guglis felhasználói nevemet egy időben használni, amit ez úton is köszönök a nagy eszű reformátoroknak.”
 • 2. rand 2011. december 02. 20:30
  „Helló!

  Jó zsúfolt lett, eddig a letisztultsága tetszett. Ez erősen 5 évvel ezelőtti megoldás.

  rand”
 • 1. rmate123 2011. december 02. 18:46
  „Mac esek már régóta használják! LOL”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyóntatópaptól születtek ikrei a zárdafőnöknőnek

Az apáca a terhességét titokban tartotta, csak a szüléskor derült ki, hogy megszegte Istennek tett… Tovább olvasom