Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Újabb állomással gazdagodik a Mamma Mia!-kultusz

Egy háztömbnyire a stockholmi ABBA Múzeumtól görög tavernákat idéző étterem nyílik januárban.
A Mamma Mia!-kultusz újabb állomással gazdagodik: egy háztömbnyire a stockholmi ABBA Múzeumtól görög tavernákat idéző étterem nyílik januárban, ahol zenészek és színészek varázsolják a vendégeket a népszerű musical világába.

Björn Ulvaeus, az ABBA egykori tagja elmondta, hogy az egyelőre Nicos tavernája néven emlegetett új étterem vendégei a musical görög helyszínéhez hasonlóan berendezett környezetbe érkeznek, de nem a Mamma Mia! történetének részesei lesznek, hanem egy kisebb, valós idejű élő előadásé, amely minden nap kicsit másként alakul. A 69 éves zenész annyit árult el, hogy a történet egy ötvenes éveiben járó tavernatulajdonos, Nicos és kicsit fiatalabb, svéd felesége körül zajlik.

Ha a vállalkozás sikert arat, Ulvaeus szerint akár külföldön is megpróbálkozhatnak vele. "Miért is ne? Ha találnánk egy jó helyet Londonban, Hamburgban vagy bárhol, ott is lehetne egy Nicos taverna" - fűzte hozzá.

A Mamma Mia! című musicalt 1999-ben mutatták be Londonban, majd két évvel később New Yorkban. A Broadwayn 14 év után szeptemberben veszik le a műsorról.

A zenés darab nyomán Meryl Streeppel a főszerepben film is készült, amelyet ugyancsak nagy sikerrel játszottak.

Ulvaeus megjegyezte, hogy az ABBA többi tagja, Benny Andersson, Agnetha Faltskog és Anni-Frid Lyngstad nem vesz részt az éttermi projektben, de tudnak róla és remélik, hogy jól megy majd.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megható videó: az egész családnak meglepetés volt az ikerpár

Mindenki arra számított, hogy a meglepetés a gyerek neme lesz a szülés után, azonban ennél jóval… Tovább olvasom