Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Vajna Timi szorong Damu szabadulása miatt

Néhány nap, és Damu Roland kilép a börtön kapuján! A színész már a húsvéti ünnepeket is kint tölti.
Damut 2010 novemberében tartóztatták le, mert volt menyasszonyát, Vajna – akkor még Palácsik – Tímeát megverte és megerőszakolta. Hamarosan ki is mérték Damura a négy és fél év letöltendő börtönt - írja a Bors.

Damu unokahúga, Zita, nemrég a Borson keresztül üzenz Tímeának. Egy bulvármagazin híre szerint Vajna Tímea férje, Andy Vajna testőrt fogadott az ifjú feleség mellé. Ezt a hírt senki sem erősítette meg.

Damu Roland ügyvédje, ­dr. Sebestyén Tamás szerint Tímeának nincs mitől tartania, és nem szükséges, hogy megerősített testőrséggel védje magát. – Roland nem akar tudni Tímeáról, és tudomásom szerint találkozni sem szeretne vele - mondta el az ügyvéd.

A Patent Női Jogvédő Egyesület ügyvédje szerint Damun a nyilvánosság előtt nem látszott, hogy megbánta volna a tettét. Olyannyira aggódnak, hogy Spronz Júlia határozott erkölcsi állásfoglalásra kéri Tímea barátait, ismerőseit:

– Társadalmilag bojkottálják az erőszakot elkövetőt! Például nem kell meghívni udvariasságból partira... Ne hallgassanak, mert a hallgatás támogatás, inkább segítsék Timit.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ez a kissrác ellopta az egyetemi kosárbajnokság show-ját táncával

Az egyik egyetemi bajnoki meccs bemelegítésénél Peyton "Peanut" Henderson úgy döntött, hogy… Tovább olvasom