Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Változások a Való Világ Párbajon

Eddig többségében a Párbaj legvégén, már csak a szavazás lezárása után derülhetett ki a nézők számára, hogy kit rejtenek a fantomképek, ez azoban a vasárnapi párbajon megváltozik.
A műsorban feltett online kérdés alapján a nézők úgy döntöttek, hogy már előbb szeretnék megtudni hol tart kedvencük.

A szavazás pillanatnyi állása szerint Csaba a voksok 77%-át szerezte meg, míg Cristofel a 23%-át. A Párbajra vasárnap kerül sor, akkor eldől, hogy Cristofel tábora képes lesz-e fordítani az eredményen vagy a Villalakók legnagyobb meglepetésére Csaba térhet vissza győztesként a Villába.

Olvasóink írták

 • 5. Gandhi 2011. október 23. 10:21
  „A Blikk úgy tudja, a Reggeli, a Déli híradó és a FélKettő után januártól megszűnik az egyetlen, igazi értékeket és nem csak a puszta szórakoztatást képviselő XXI. század című riportműsor is. A lap értesülései szerint egyesével hívták be kedden a produkció munkatársait, akik egy részének ugyan ajánlottak más lehetőséget a kisebb társcsatornáknál, de másik részüket elbocsátották.
  HAJRÁ Való Világ! Szerintem most már csak az következik, hogy a Cristoforó műsorvezető legyen a Való Világ után az RTL csatornáján.”
 • 4. Gandhi 2011. október 23. 10:19
  „Na látjátok éppen erről beszéltem.

  "Nem állnak meg a Reggelinél: újabb műsorok szűnnek meg az RTL Klubon
  Nagytakarításba kezdett az RTL Klub: a Blikk információi szerint a héten folyamatosan zajlanak a kirúgások és az átszervezések."
  Vajon miért?”
 • 3. Gandhi 2011. október 23. 10:14
  „Mivel az egész műsor nem a kulturáról szól, nem is csodálkoznék, hogy arra akarják ösztönözni a népet, hogy a kubainak mondott gyerek menjen vissza. Sajnos a "BUTASÁG" megtestesítője. Sajnos éppen az ilyenek miatt állítják be az országot olyannak, amilyen. Pedig hány értékes ember van az országban? Azoknak nem igen készül műsor. Pedig az átlag embereket megkérdezve, sokan hiányolják inkább a kultúrált vetélkedőket, ahol a tudás dominál, és nem a sületlenség! Lsd. Való Világ, B.B., Alekosz menyasszonyt keres, Benkő Dániel feleség keresése, Mónika show, és az ehhez hasonlók. De állítólag ez az eladható, és a kereskedelmi csatornák ebből élnek. Tehát ebben a műsorban annak van maradása, aki a legnagyobb marhaságot is bevállalja a nyilvánosság előtt! Ezért fizetik.”
 • 2. t680822g 2011. október 22. 19:36
  „Már megint az RTL és a politika befolyásolni akarja a végeredményt... Cristofelt a kubait akarják visszajuttatni... Úgy, ahogy nyomták Alekoszt a görögöt, meg Milovant a szerbet... nehogymár a saját nemzetünkből nyerjen valaki! Én nem zárom ki, hogy csalások is történtek már a állítólagos elektronikus szavazatszámlálásnál...”
 • 1. Dili 2011. október 22. 16:57
  „Bárcsak Csaba menne vissza...! Cristofel pedig igyekezzen betartani ígéretét!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új lemezt ad ki Robbie Williams

Az Universal Music gondozásában jelenik meg a világsztár új stúdióalbuma 2012-ben. Tovább olvasom