Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 10°C | 24°C Még több cikk.

Váratlan utazás: Brad Pitt is Sarah-t akarta

Sarah Polley, a Váratlan utazás Sarah Stanley-je mindössze hat éves volt, amikor édesanyja beprotezsálta egy produkcióba, amelyhez ő maga válogatta a szereplőket. A kislány azonnal belopta magát mindenki szívébe.
Sarah Polley mindig is színésznő szeretett volna lenni, ám így utólag azt modja, inkább élte volna a civil gyerekek életét. Sorsdöntő volt azonban, amikor édesanyja segítségével beválogatták egy kanadai produkcióba, a protekcióra azonban csak eddig a pillanatig volt szüksége, tehetsége hamar megmutatkozott. Így kapta meg tíz évesen a Váratlan utazás című sorozat főszerepét, amellyel egy csapásra világhírű lett, és persze nagyon gazdag.

 
A sorozatot a vége előtt otthagyta, mivel nem tudott azonosulni a stúdió elvárásaival, ám karrierje azóta is töretlen. A legnagyobb kanadai rendezők versengtek a kegyeiért, és persze Hollywood is ostromolni kezdte, Polley azonban a mai napig ellenáll a film fővárosának.

Cameron Crow két világsztárt is veszített, amikor felkérte Pollyet a Majdnem híres főszereplére, hiszen a színésznő is nemet mondott, és Brad Pitt is visszakozott, miután kiderült, hogy nem Polley lesz a partnere. Sarah évente három-négy filmet forgat, emellett pedig forgatókönyvet ír, és rövidfilmeket rendez, magánélete azonban közel sem ilyen sikeres, nemrég vált el szakmabeli férjétől.
 A STORY TV4 augusztus 30-tól tűzi műsorára a Váratlan utazást, így újra figyelemmel követhetjük a kisváros mindennapjait. A Lucy Maud Montgomery regényéből készült kanadai sorozat a XX. század elején, Avonlea városában játszódik. Sarah Stanley (Sarah Polley), miután elveszti édesanyját, a Prince Edward szigetén lévő városkába érkezik és a kissé erőszakos és konzervatív Hetty King (Jackie Burroughs) gyámsága alá kerül.

A humorban és váratlan fordulatokban bővelkedő történetet és a bájos, szeretnivaló karaktereket ezentúl a STORY TV4-n láthatják minden hétköznap 15.40 –kor.

Részlet a sorozat elejéről. Forrás: YouTube

Olvasóink írták

  • 1. persona 2010. augusztus 31. 08:03
    „imádtam ezt a sorozatot. olyan bájosan naív :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bikinimustrával búcsúzott a nyár - forró fotó

Kerekded formák hódítottak – idén nyáron talán utoljára – a Palatinuson. Meg is bírálták a gömbölyű idomokat. Tovább olvasom