Délmagyar logó

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

Víz alatt fuldokló szigetlakók és dráma a Survivorben!

Víz alatt fuldokló szigetlakók és dráma a Survivorben!
Benedek és Szandi lázas betegen, az összeesés határán vágnak bele a küzdelembe.
A Mandirigma törzs történetének utolsó zsákmányszerzésén a gyomorforgató ételeket, élőlényeket Szandi tudta a leggyorsabban elfogyasztani. Megérte küzdeni, a nyeremény ugyanis egy túléléshez nélkülözhetetlen dolgokat rejtő kincsesláda térképe volt. A lány furcsa módját választotta az osztozkodásnak: nem árulta el társainak, hogy mi van a ládában, helyette mindennap "kegyesen" megoszt velük valamit, amit éppen jónak tart... A vélemények megoszlanak Szandi módszeréről...

Nóra és Lilla egy rövid időre elhagyhatták a Holtak szigetét. Nemcsak egy izgalmas túrán vehettek részt az érintetlen természetben, de egy különleges ajánlat is várt rájuk. Választhattak egy védettségi amulett vagy egy másik játékos meggyengítése között. Sokat tanakodtak, hogy mi lenne a legjobb döntés, végül úgy határoztak, hogy Nórit fogják előnyhöz juttatni: neki nem kell részt vennie a soron következő párbajon. Ezt viszont elhallgatták társaik elől.

A Mandirigma törzs tagjai újabb védettségi játék elé néznek. Benedek és Szandi nagyon rossz fizikai állapotban, lázas betegen, az összeesés határán vágnak bele a küzdelembe. Szandi a játék után megosztja Benedekkel egyik féltve őrzött titkát is, emiatt viszont veszélybe sodorja szövetségét Barbival.
 

Újabb, minden eddiginél kegyetlenebb párbaj vár a Holtak szigetének lakóira. A megmérettetés során az egyik legősibb félelemmel, a fulladással kell szembenézniük. Nóra amulettjének hála, mentesül a játék alól, a törzs többi tagja viszont egy ketrecbe zárva várja majd a dagályt. Aki legtovább bírja az emberpróbáló feladatot, komoly előnyre tehet szert: védettséggel válthatja ki a következő párbajt. Az óriási tét mindenkit arra sarkall, hogy a végsőkig küzdjön. Az első kieső személye azonban mindenkit meglep...

Ki búcsúzik majd végleg a játéktól? Ki mentesül a holtak következő párbaja alól, ezzel ki kerül egy lépéssel közelebb a fináléba jutáshoz? Ma este megtudhatjuk!

Survivor az RTL Klubon, 18.55-től!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliomos az ország legjobb kamionsofőrje - fotók

Milliomos az ország legjobb kamionsofőrje - fotók
Szeli Miklós nyerte Magyarország legnagyobb kamionos versenyét, az "5 tengelyen - biztos kézzel"… Tovább olvasom