Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

VV4: Alekosz nyert, vállalja a párkereső valóságshow-t is!

Véget ért a Való világ 4, a fődíjat Alekosz nyerte. A döntőbe Jerzy jutott, Éva csak harmadik lett a játékban.

0:16 Közvetítésünk véget ért, Alekosz istenítése mellett morzsoljanak el egy könnycseppet Kobe Bryantért is, ilyen verést talán még sosem kapott a lila–arany együttes Phil Jackson edzősködése alatt.

0:11 Kiderült az is, Alekosznak A-, B- és C-kategóriás jogosítványa is van! Már szól is „élőben" a korábban belinkelt Alekosz-himnusz.

0:05 „A villában a nap 24 órájában úgy élhettem, ahogy szeretek" – mondta Alekosz. A győztes nem érezte a falakat, jól érezte magát odabent.

0:01 A Dallas Mavericks hatalmas verést mért a Los Angeles Lakers-re. Mavericks–Lakers 122–86. Olivér közben „most" mondja meg Alekosznak – felvételről, persze –, hogy lesz egy párkereső műsora, amit a győztes elvállalt, egy feltétele volt, annyi pálinka legyen, amennyit ők akarnak.

ValóVilág 4 - Kultúrcsürhe (Alekosz, Gigi, Éva, Laci)


23:51 Kicsit szétesett a műsor, úgyhogy figyeljünk Dallasra: a Lakers feladta, a bajnok 4–0-s vereséget szenvedett, már a cserék cseréi játszanak. A negyedik meccset a Mavs padja nyerte meg, hiszen 78(!) pontot dobtak, miközben a vendégek cseréi „csak" 35 pontot szereztek. Dicstelenül bukik el az NBA bajnoka.

23:38 Abebe Dániel a Change nevű formációval szórakoztat minket. Vissza Dallasba: a Mavericks cserepadjáról Stojakovics ötből öt, Terry 10-ből 9 hármast süllyesztett el. Hihetetlen teljesítmény! A Lakers-nek meg semmi nem sikerül, Bryant szenved (17 pont), és társai sincsenek. A műsorban pedig Jerzy és Éva tekint vissza az egész sorozatra.

23:33 A nyertest még mindig jegelik. Hozé Ármándó (sic) és Valkó Eszter a szokásos kérdésekkel gyötörte a korábban kiesetteket, majd a korábbi széria egyik szolid alakja, Elvis playbackelt zenekarával Évának egy nótát. A Los Angeles Lakers kiesett, a negyedik negyed elején 96–68-ra vezet a Mavs. Ez is döbbenetes!

23:11 „Alekosz megérdemelte a győzelmet" – értékelte Éva a műsort.

Nem maradhat ki ez a muzsika sem az összeállításunkból


23:08 Az RTL Klub "testvércsatornáján" a Belevalóvilágban derül ki, vállalja-e Alekosz a párkereső valóságshow-t. A műsor elején a PartYssimo zenekar játszott.

PartYssimo - Mosolyt kérünk való világ


22:45 Véget ért a Való világ 4, hamarosan megtudjuk, vállalja-e Alekosz a következő, vadonatúj valóságshow-t. Szerkesztőségünk tippje: igen. Maradjanak itt, hamarosan kiderül, igazunk van-e.

22:41 A győztes átveszi a nyereményeket. A hoszteszre egyből rámozdult, meg tudjuk érteni.

22:39 Alekosz újra a stúdióban.

22:37 Alekosz, akár egy amerikai elnök, vonul ki a villából. Van ott már minden, füst, vörös szőnyeg, csókot is kap, ki ne szeretné most már a görög szexterminátort?

22:34 Alekosz utoljára körbenéz a villában: az ágyához megy, a feliratokat olvassa.

Alekosz himnusz 2011


22:32 Átmenetileg kalandozzunk másfelé: miközben megy a műsor Dallasban a Mavericks a szünetben 63–39-re vezet a Los Angeles Lakers ellen a Nyugati főcsoport elődöntőjének negyedik meccsén. A Dallas a korábbi három meccset is megnyerte, kisöpörhetik Jack Nicholson kedvenc csapatát a négy győzelemig tartó párharcban. Közben Jerzyt is ugyanúgy jutalmazták, mint Évát: egy 50 centis képátlójú internettévét kap ajándékba.

22:27 Jerzy újra elindult a stúdióba.

22:24 A Való világ 4-et Alekosz nyerte. 56–44 volt a százalékos arány. Őrjöng a stúdió, és vallják be, őrjöngenek önök is! Jerzy magába roskadva ül a kanapén.

22:22 Lezárták a szavazást.

22:16 Egy háromperces produkciót ad elő az X-faktor győztese: Vastagh Csaba is új számát énekli. Ezalatt lehet már csak szavazni.

22:12 Alekosz és Jerzy visszaindul a villába, ott szembesülnek majd a végeredménnyel. Alekosz Balázs Fecót idéz visszatérésekor: „Változnak az évszakok", majd megnézi az ágyneműjét.

22:10 A korábban kiesett villalakók között folyik a közvéleménykutatás: ki nyer ma? 6–5-re nyer az exek szerint Alekosz.

A ki nyer máról ez jutott eszünkbe


22:00 Alekosz magáért mond kortesbeszédet: arra kér mindenkit, értékeljék az elmúlt fél évet, és az alapján szavazzanak! Jerzy következik, az örömért, a boldogságért nyerné meg a játékot, ne a máltja miatt szavazzanak, rá. kéri a nézőket.

21:58 Először láthatjuk arccal a százalékos arányokat: 59–41 százalék, Alekosz vezet!

21:48 Megint megmutatják az állást: nem változott, 59–41 százalék.

21:36 Közben máshol ezek a műsorok mennek: Az este, 6:3, avagy játszd újra Tutti!, Doktor Szöszi, Miami trauma, Yvonne, burgundi hercegnő, NÉVshowR, Értékmentés másként, CSI: A helyszínelők. És a sporttévéket még fel sem soroltuk, nem is beszélve a természetfilmeket, tudományos műsorokat sugárzó csatornákról.

21:31 Erős negyedóra alatt 59–41-re módosult az állás. Tippeljék meg, legközelebb, hány százalék lesz a két fantomkép fölött!

21:14 Az újraindult szavazás jelenleg 45–55 százalékon áll.

21:07 Vége a finálé első részének: a legkevesebb szavazatot a döntőben Éva kapta. 22, 35, 43 százaléknál jár a verseny. A törtető, nagyszájú lány Alekosz vállán zokog. Könnyes szemmel vallja, be tudta, hogy nem volt esélye megnyerni a versenyt, de szeretett volna Alekosszal visszamenni a villába. Vigaszdíjként egy 50 centis képátlójú internettévét kap.

21:02 Delhusa Gjon a Nika se perimeno való világos feldúsítását énekli.

Delhusa Gjon: Nika se perimeno - eredeti (?) változat


20:59 A villalakók hozzátartozói kortersbeszédet mondanak szerttükért: Alekosz édesanyja kiáltja a világba, hogy Alekosz elsőként ment, jöjjön ki utolsóként. Éva édesapja, György kampányol a lányáért, arra kér mindenkit, hogy segítsenek Évának átlépni ezt az utolsó küszöböt. Jerzy sógora szerint Jerzy becsületes, igaz ember, jólelkű szépfiú. Ezért kell rá szavazni! - szerinte.

20:56 Fantomképek, harmadik rész, 21, 33, 46 százalék, nem változott az előző megmutatáshoz képest.

20:48 A finalisták önvallomásai után jön az első nagy dráma. A reklámblokk után kiderül, ki esik ki elsőként a döntőből.

20:32 Újra fantomképek: 21, 33 46 százalék. Mi nagyon izgulunk, tudjuk, önök is!

20:24 A három finalista elindul a való világból a való életbe? Közülük néhány órára ketten még visszatérnek a luxusbörtönnek is nevezett házikóba.

20:13 Ildikó exvillalakó izzadtságszagú kampányfilmje Jerzyért. Ha csak ez számítana, nem biztos, hogy ő nyerné a játékot.

20:11 Az első nagy filmes közvéleménykutatás: az első kieső, Leonidász kisfilmje exvillalakók közreműködésével arról, kinek, miért kellene nyerni, ki az esélyes.

19:49 Mindenki vadonatúj dalt énekel: Király L. Norbi is új nótáját hörgi éppen.

19:36 Bréking, ősbemutató! VV Béci első rapszámát, amely, ha jól értjük a Való világról szól, együtt nézhetjük! Ez több, mint megható...

19:35 Az első százalékok: 22, 32 és 46 százalék volt a fantomképek fölött.

19:14 Elkezdődött a Való világ negyedik részének döntője. A szokásos bemelegítsénl tartunk, összefoglalók, esélylatogatás a stúdióban.

Korábban írtuk:
Alekosz, Éva és Jerzy küzd meg a mindenki által jól ismert fődíjakért. Ki lesz az, aki nyer a végén, és kinek szurkol, és melyik volt a legkedvesebb való világos jelenete? Tudjuk, hogy minden este ezt a műsort nézte! Ne szégyellje, inkább nevessen vagy éppen zokogjon rajta újra!

Előre szólunk: néha lesznek olyan pillanatok a videókban, amikor gyorsan alt+tabozni kell, ha éppen akkor jön a szobába a gyerkőc.

Alekosz - a legjobb pillanatok egy része

VV Éva, amikor formában van

Jerzy - amikor már nyeregben volt

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. Bendegúz007 2011. május 10. 08:02
  „Alekosznak nem nőkkel hanem,tehenekkel kellene randizni,pl....magyar tarka,magyar szürke szarvasmarha,holstein fríz,akár kecske de sorolhatnám az állatvilág nő nemű tagjait.
  Ő mindegyikre felizgulna és erőszakosan rávetné magát úgy Alekosz módra.
  :)”
 • 79. tarkan 2011. május 10. 06:31
  „Soha senki sem nézi,még is tud mindenki mindent na ez az érdekes::))))))”
 • 78. cselac 2011. május 09. 22:28
  „Nem néztem, nem sznobságból, hanem mert nem érdekelt és szennynek tartottam. Még sorolhatnám az okokat, de természetesen azért sem, mert nem akartam, hogy a gyerekeim a legfogékonyabb időszakban lássál, hogyan vetkőznek ki emberi mivoltukból egyesek, számos példa lesz még rá az életben. Tanár végzettségűként engem elkeserít és megdöbbent, hogy egy 8 osztályt végzett, alkoholista, tartás és gerinc nélküli "embert" állít a társadalom mintaként a fiatalok elé. Kérdezem én: ezek után mit várunk? Így is lehet boldogulni? Akkor minek erkölcsök, minek pozitív viselkedésminták és példamutatás? Csodálkozik bárki is azon, hogy logikus gondolkodásra képtelenek a gyerekek? Át lehet lépni röhögve az egészen, de az út rossz...nagyon rossz.”
 • 77. dodoni 2011. május 09. 21:18
  „"Népszerűség, minőséget csak egyet mér, igaz, azt megbízhatóan: a nép minőségét."”
 • 76. OkosKata 2011. május 09. 17:53
  „jobb, ha ezzel kábítanak, nem a politikával!”
 • 75. tuskóhopkins 2011. május 09. 15:38
  „Teljesítmény- és értékarányos tudósítás és nyeremény.
  Ajánlott olvasmány: http://w.blog.hu/2011/05/07/alekosz_ante_portas”
 • 74. Pepejeans 2011. május 09. 15:34
  „"vallják be, őrjöngenek önök is" csak az ilyen DM-színvonalú cikkek olvasásakor.”
 • 73. golgota 2011. május 09. 14:09
  „Ez tényleg szégyen az országra nézve ! Hihetetlen,hogy ez a nyerő a magyaroknak. Talán túl hihetetlen.Egyszerűen
  nem hiszem el,hogy ez a rút,visszataszító,érzéketlen,jellemtelen "ember" a győztes. Egy egoista,alkoholista akinek emberi tartása sincs. A férfi nem megszégyenítője! Hányinger.”
 • 72. eldorádó 2011. május 09. 13:59
  „egy autós portálon olvastam szombaton, hogy a ReTeKlub vásárolt egy lakóbuszt és egy "randiautót" az Alekosznak az új csajozós műsorához...a tévétársaság nyilván tudta, hogy ki nyeri a VV4-et, hiszen egy második (luzer) helyezetthez nem lehet ribancokat toborozni! Remélem, sok hülye néző SMS-szavazott a hétvégén (is)! :-DDDDD”
 • 71. Cinea 2011. május 09. 13:42
  „Hát senki sincs, aki gratulálna ennek a derék férfiúnak? :)”
 • 70. jmkrisz 2011. május 09. 13:18
  „"61. demeterkornel 2011.05.09. 09:29
  Ilyen műsorba csak olyan alacsony értelmi képességű emberek küldözgetnek SMS-t, akik simán benyelik Alekosz felépített karakterét, ergo még nála is hülyébbek. Úgy tűnik, elég sokan vannak, ha megéri műsort alapozni rájuk."

  Mikor ma meghallottam, ki nyert, először az jutott eszembe, hogy ez az ország lakosságának személyiségideálja?????? Egy tohonya, igénytelen, érzelemmentes férfi(?)? De demeterkornélnak igaza van, csak azok küldtek sms-t, akik.....”
 • 69. CsImre 2011. május 09. 12:07
  „A párkereső show-t a műsor vége előtt már hirdették. Kicsit sem lóg ki a lóláb.”
 • 68. GAgyi 2011. május 09. 11:56
  „67. IVY 2011.05.09. 11:34

  Az a kapcsolat amit egy TV műsor megrenget, nem nyugodhat stabil alapokon. Szerintem. Nem akarlak megbántani, de másban kellene keresni az okokat, mert ez már csak okozat.”
 • 67. IVY 2011. május 09. 11:34
  „Hááát? Nálunk igen.”
 • 66. GAgyi 2011. május 09. 11:00
  „65. IVY 2011.05.09. 10:54

  Na ennek sem a műsor az oka....”
 • 65. IVY 2011. május 09. 10:54
  „Nálunk már lassacskán válóok lett ez a sz.r.”
 • 64. airwaves 2011. május 09. 10:36
  „Személy szerint én nem néztem és nem tartozik ide szorosan, de valaki fel tudná sorolni, hogy kik nyerték az előző három VV-t?
  Nekem gőzöm sincs és talán ennyit is érnek az ilyen "műsorok". Az ország szellemi színvonala zuhanórepülésben van évek óta! Köszönhető a TV csatornák hasonló "elmés" adásainak is :( Ami sajnos egy szándékos folyamat, erről nincs kétségem...”
 • 63. Saltomortale 2011. május 09. 10:30
  „Ne örüljetek, nem ússzuk meg további "kultúrműsor" nélkül..indul az Alekosz feleséget keres.. juhéé..
  Egyébként bevallom én is néztem ezt a "szennyet". Megvolt a maga szépsége, mondjuk azt. Jól lehetett nyomon követni a csoportdinamikát, a pszichológiai aspektusokat. Ahhoz képest, hogy elég sokan tagadták, hogy néztek volna belőle részeket, nagyon nagyon sok embertől hallottam a "klasszikus" szövegeket pl. mindég minden körülmények között .. Remélem ez az új műsor is olyan ""sikeres és nézett" lesz, mint a Johnny feleséget keres (el sem indult a show he-he)”
 • 62. Cinea 2011. május 09. 10:10
  „Hála Istennek, h vége! Remélem egyhamar nem kezdenek újat.”
 • 61. demeterkornel 2011. május 09. 09:29
  „Én őszintén bevallom, hogy néztem a műsort addig, amíg teljesen nyilvánvalóvá nem vált, hogy manipulálja az RTL Klub. Érdekesnek találtam, de persze 300 forintot soha nem dobnék ki az ablakon egy ilyen marhaságra. Az, hogy Alekosz győzött, teljes mértékben alátámasztja az elméletemet: Ilyen műsorba csak olyan alacsony értelmi képességű emberek küldözgetnek SMS-t, akik simán benyelik Alekosz felépített karakterét, ergo még nála is hülyébbek. Úgy tűnik, elég sokan vannak, ha megéri műsort alapozni rájuk.”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

Kisorsolták a hatos lottó nyerőszámait. Tovább olvasom