Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

VV5 09.23.: alakul a Melinda-Kinga-Attila szerelmi háromszög

A villa pasija Fecó lett, Cristofel egy ország előtt csinál hülyét magából, Seherezádé rámászott Gergőre, Melinda pedig lenézi a nőket.
Hajnalodik, kiugrom a szanuából... Ezek lehettek Cristofel első gondolatai első reggelén, amikor a szaunából kikecmergett hajnali fél tízkor. Az éjszakát Annamarival és Seherezádéval töltötte ott. A kubai fiú fekvőtámaszokkal kezdte a napot, amihez Fecó is megpróbált csatlakozni. Attila nem csatlakozott, mert ennyire még nem ment az esze. Cristofel szerint Attila irigy, ő maga meg rafinált, és taktikus, sőt.


A kis manipulátor Cristofel a csajokat maga köré akarja gyűjteni, hogy rá ne szavazzanak, tőlük ne kelljen félnie.

Közben a kiscsávó el van ájulva magától, ilyeneket mond a kamerába, hogy "jól áll nekem a nagy és szép szemem", "jó a megjelenésem és magas vagyok és ez bántja a többieket", "rohadtul rafinált vagyok", "elégedett vagyok magammal", "jól áll nekem a pörgés, a kubai vér, amivel el tudom nyomni az embereket és kussban maradnak".

Még Veronikának is feltűnt, hogy nagyon átlátszó, amit a fiú művel. Kingával beszélgetve Veronika primitívnek nevezi Cristofelt, ami elég súlyos kijelentés Alekosz exétől.


A villa női a Villa Pasiját válaszották meg. Gergő a beszavazáskor megismert sarokcsiszolójával táncolt egyet. Cristofel tánc helyett egy fűrésszel idétlenkedett. Dya szerint olyan volt, mintha egy nő táncolt volna, Seherezádé egy hímringyóhoz hasonlította az ifjú skalpvadászt. Attila egy baltával táncolt, a csajok szerint cuki volt. Fecó egy fúróval és egy rózsával érkezett, a csajnoknak nagyon bejött a produkciója.


A második versenyszám a félrészeg barátnő ágyba pakolása és csókkal álomba küldése volt. Gergőtől Dya többet várt. Cristofel Annamarit kapta fel, aki nagyon hiányolta a romantikát. Attila naná hogy Kingát kapta ölbe, és elképesztően romantikus műsort nyomott le neki, amit egy piros rózsával zárt le. A 10 pont mindent elárul a produkció sikeréről. Fecó Veronikát fektette le, leült mellé és a Paula és Paulina legszebb jelenetét idézte fel. Veronika sírva fakadt Fecótól.


Összesítésben Fecó, Attila, Gergő, Cristofel sorrend lett a végeredménye a Villa Pasija választásának. Ez azért elég nagy pofon lehetett a skalpvadásznak.

A beszavazáskor Melinda, az amazon, kiszemelte magának Attilát - "az ujjam köré fogom csavarni" - mondta. Kinga erre úgy reagált, mint egy bagzó nősténymacska, ha megjelenik a kandúr az udvarban. Aztán amikor kiderült, hogy tényleg Melinda jön be, Attila dermedten állva fogadta az őrá pályázó amazont. A hármas viszonyáról az alábbi kép mindent elárul.


Attilának azonban nem jön be Melinda. Kingának is elmondta mindezt.

A fiúknak ajándékokat hozott az amazon: Fecónak egy babát, Gergőnek bodzaszörpöt, Attilának sört, Cristofelnek meg egy alsógatyát. Ötletes, mint karácsonyra a zokniutalvány. A csajok kiakadtak azon, hogy ők nem kaptak semmit. Egy félreérthető elszólásból beszólás lett: Kingára fújolt Melinda. A lányok együttesen Melinda ellen fordultak, Cristofel is csatlakozott hozzájuk, így végül mégiscsak sikerült valamiféle ellenpártban maga köré gyűjteni a csajokat. Így se rossz, mint ahogy a régi viccben a suszter mondja.


Attila közben végre elkezd gondolkodni. Mivel Kinga azt mondta neki, hogy átverve érzi magát, és hagyni akarja az egészet, Attila fejében világosság gyúl, tehát Kinga játszik vele. Attila jóban akar lenni Melindával, hogy féltékennyé tegye Kingát - cselt sző a cselszövő köré, és a végén így az övé lesz a szőke királylány. Attila Melindának elmondja, hogy neki Kinga tetszik, így aztán Melinda is féltékeny lehet Kingára, Kinga is Melindára, szemkikaparás rulez!

Cristofel az esti buliban megismételte a puszis csípőtáncát. A csajok szerint a fiú egy idióta. Iszogatás után a jakuzziban kötött ki a társaság, ahol fura dolgok történtek. Seherezádé úgy gondolta, hogy Olaszországban most úgyis mindenki a műholddal van elfoglalva, így hát rámászhat Gergőre anélkül, hogy olasz barátjára kellene gondolnia. Gergő meg nem ellenkezett, miért is tette volna?


Melindáról is tartottak szimpátiaszavazást. Gergő 8, Cristofel 7 pontot adott, mert lenézve érezte magát. Jó, hogy nem használta a kubai skalpvadász a nagyképű jelzőt, mert rászakadt volna a frissen felújított villa plafonja. Veronika és Kinga 8-8 pontot adott. Fecó 9, Seherezádé 6, Dya 5 pontot adott, utóbbi azon rágott be, hogy Melinda lekoppintotta a kortesbeszédét. Attila 7-et adott. Összességében Melinda is 7 pontot kapott, akárcsak két napja Dya.


Végül pedig az internetes szavazáson Gonzó és Dömper ellenében Zizi nyert. Ők malacok, merthogy - szintén a netes szavazók - úgy döntöttek, hogy egy konnektororrút küldenek be a villába.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VV5: Péter most a Való Világot élné túl

A valóságshow-veteránok közül a Survivort megjárt Péter költözött a Való Villába. Tovább olvasom