Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

VV5: Eszter ismét visszatér a villába

A Való Világ táncversenyét "surranópályán" Annamária és Csaba nyerte. A párbajon Eszter óriási fölénnyel nyert, így Shadi esett ki a játékból.
A párosok egész héten készültek a vasárnap esti döntőre, az utolsó pillanatban azonban történt egy kis változás: Kinga és Attila feladták a versenyt. Konkértan azon vesztek össze, hogy melyikük szüleit látogassák meg (holott Attila előre biztos volt abban, hogy Kingáékhoz mennek, de valami megintcsak össze kellett kapni a párosnak).

Így a Veronika-Shadi és a Seherezádé-Gergő páros mellett Annamari és Csaba kapott esélyt arra, hogy táncukkal megnyerjék a szavazókat és találkozhassanak szeretteikkel.

Elsőként, Veronika és Shadi állt a zsűri elé, őket Annamari és Csaba követte, végül Seherezádé és Gergő produkcióját láthattuk.

Eszter és Shadi tegnap este is a középpontba került, hiszen a Villalakók alaposan kifaggatták őket. A játékosok kínos kérdéseket zúdítottak a párbajozókra. A válaszok sokszor megdöbbentőek voltak.

Szombat este a táncos párok közül Vera és Péter tarthatta meg saját vendégségét. A hangulatra azonban rányomta a bélyegét Kinga és Attila délutáni balhéja. Sőt, egész este ez volt a fő téma a Villalakók körében, de persze nem csak ez, hiszen Veronika és Péter kapcsolata is egyre izgalmasabb.

Vasárnap este a párbajok estéje volt a Villában: Eszter és Shadi csatája előtt a Szombat Esti Láz táncversenyének döntőjére került sor. A párokra online lehetett szavazni, a győztes Annamari és Csaba lett. A páros tagjai hamarosan találkozhatnak Annamari családjával.

A táncverseny után kezdetét vette a Párbaj: először a két játékos Villabeli kapcsolatát idézték fel, ami valljuk be, nem volt mindig felhőtlen. Ezt követően Eszter, utána pedig Shadi vett búcsút társaitól és indult el a stúdióba.

Többször is megmutatták a szavazás eredményét: az egyik játékos végig fölényesen, 70 százalék feletti aránnyal vezetett.

Végül kiderült, ismét Esztert küldték vissza a nézők a villába. Eszter a szavazatok 79 százalékát kapta.

Seherezádé, Annamária, Péter és Attila fogadta Eszter visszatérését a legnagyobb örömmel.

Shadi a villában maradtak közül Attilától búcsúzott el: az arab fiú azon lesz idekinn, hogy mindenki megismerje, milyen ember is Attila. "Én is ezen vagyok" - felelte a villa Összeférhetetlenje.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatta a családjának Piqué Shakirát

Két élet (Dos vidas) címmel könyvet írt a Barcelona futballistájának, Gerard Piquének az édesapja,… Tovább olvasom