Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

VV5: nem jutott a villába a szegedi boszorkány

A cselszövők közül Kinga kapta a legtöbb szavazatot, így ő költözhet be szombaton a VV villába.
Pénteken jönnek az összeférhetetlenek. Fura trió lesz az övék is!

23:06 - A sorozat folytatódik, ma sem fordult meg a sorrend az első eredményhez képest: a szőke cselszövő, Kinga költözhet a villába.

VV Kinga
VV Kinga


23:05 - Gongszó, dráma...

23:03 - Kingát sokan szeretik, sokan utálják, őszinte lesz és nyílt (vagy mégsem) - ennyi maradt meg a 20 másodperces beszédéből. Reni mindig megküzdött mindenért, így most is megküzd a bekerülését. Ármányt, blöfföt, cselszövést ígér, és azt ígéri, hogy szegedi boszorkány lesz a villában. Aztán táncol egyet spontánul. Szőke cicababa már van benn, táncoslány nem kell, ezért kell Viki szerint őrá szavazni. Aztán kiabál egyet, de az elég erőtlennek hat.

23:00 - "Menj a Barbie-házba, ott a helyed szilikoncica" - mondja Viki Kingának. Röpködnek a "fogdbeapofádat!" - típusú mondatok. Mindenki beleszól mindenbe, mindenki beleköt mindenkibe. Csodás látvány! Viki azért elmondja, hogy a nyereményből menhelyeknek is adna, mert imádja az állatokat. Ez eddig édeskevés ahhoz, hogy megforduljon az állás.

22:59 - Viki imádja az autókat. A 19 éves lány a barátjával, Alexszal 4 éve van együtt, s bár kölcsönösen megcsalták már egymást, szeretik egymást. Nehéz volt az elválás a szerelmétől, de "kell a zsé, céltudatos vagyok, nagypofájú vagyok, nem lesz unalmas a villa, ha bekerülök" - mondja.

22:57 - Reni szerint Kinga nem nyílt meg és Viki is zárkózott. Viki szerint ő nem zárkózott, Reni viszont nem tud beszélni. Pár másodperc alatt megint kis híján hajba nem kapnak a lányok, miközben be-beszólogatnak egymásnak.

22:55 - Renit nem lehet megkapni. A szegedi felszolgáló szeret kacérkodni a férfiakkal. Egy férfi - hogy, hogy nem - a kamerák előtt hívná fel, de a "hívott számon előfizető nem kapcsolható". De jó poén ez is! A barátjának a másik barátnőjét is épp a kamerák előtt buktatta le telefonon.

22:45 - A csajok elkezdték a verbális hajtépést. Kinga szerint Seherezádé álszent. Reni szerint Kinga is az. Kinga szerint ő nem álszent, hanem cselszövő. Viki végigméri Kingát, majd közli, hogy "nem a melleim miatt fogok bekerülni a villába, az biztos". Reni szerint ő sem, de legalább az ő mellei igaziak. Kinga kínosan mosolyog. Szép kis folytatás vár itt még ránk a reklám után!

22:44 - Kinga Barbie baba, Paris Hilton és királylány egyben - állítja magáról. Bárkinek feltöri az e-mail fiókját. És bárkit képes bárkivel összeugrasztani. Az anyagi jólétet fontosnak tartja, akinek nincs semmije, az szerinte annyit is ér... Ja, ezt nem ő mondta. Mindegy, párkapcsolata nincs, az előző nem ért szépen véget. "XY fűvel-fával megcsal" - plakátolta körbe Kinga a környéket - a kamerák előtt! Megint hülyének vagyunk nézve, de hát ez már része az eféle bemutatkozó filmeknek.

22:41 - Állást mutatnak: Kinga vezet 50 százalékkal, Reni 23, Viki 27 százalékon áll.

22:39 - Kinga nem teregeti ki a kártyáit, Reni tökreteszi cselszövésével a pasikat, Viki pedig se nem szolid, se nem titkárnő. Ez derül ki az első megszólalásukból. Viki közli, hogy a másik két lány esélytelen, mire a másik két lány szóhoz sem jut. Talán jobb is ez így.

22:36 - Reni kapja a legnagyobb ovációt a közönségtől. Egész nyugodtan jöttek be, se egy pucsítás, se egy üvöltés.

22:32 - Sebestyén Balázs integet a lila-zöld kártyával a kezében: kezdődik a beszavazás. Lesz-e ma is fejhangon visítás?

Csütörtökön a cselszövők jönnek a Való Világ 5 beszavazóshow-jában, Kingát, Renit és Vikit már a beharangozókban hangzatos jelzőkkel illette az RTL Klub.


Kinga, a "mosolygó gyilkos" 22 éves, Budapesten él. Legszívesebben folyton plaszikáztatna. Utálja az olyan embereket, mint saját maga.

Reni, a "bosszúálló" szegedi, szintén 22 éves. Pultos-felszolgálóként dolgozik, rendmániás, hetente háromszor szeretkezik, de a fődíjért nem szexelne a villában.

Viki, a "száguldva törtető" budapesti, 19 éves. Egy benzinkút shopjában dolgozik eladóként, szereti a kólát és a kávét, a párját nem csalná meg a fődíjért. Legidegesítőbb szokása a káromkodás.

Olvasóink írták

 • 6. sebajtóbiás 2011. szeptember 16. 14:31
  „vv kinga - 22 éves???
  Kinéz vagy 40-nek.”
 • 5. Triceratops 2011. szeptember 16. 11:07
  „A Kulturális Örökség napjai lesznek most éppen hétvégén.

  Javaslom a beválogatásról készült videót ez alkalomból Szeged forgalmasabb intézményeiben folyamatosan vetíteni.”
 • 4. klj_54 2011. szeptember 16. 10:44
  „Nem tudom miért kell nekem a délmagyarban is ezt a kulturmocskot kerülgetnem?
  A lap alapítói szégyenükben forognak a sírjukban!
  És nehogy azt merje valaki írni, hogy erre igény van, mert ez nem igaz!
  Ezt vágják a pofánkba normális műsor helyett:(”
 • 3. kilo 2011. szeptember 16. 09:53
  „jajj most mi lesz velunk...”
 • 2. sobrij1 2011. szeptember 16. 08:33
  „Mindenki tudta, hogy ki fog bejutni és ki nem.”
 • 1. Hóbiárt 2011. szeptember 16. 07:32
  „Micsoda tragédia!:)Az ingyen élősdi nem jött be...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Damu felfogadta Stohl ügyvédjét

Dr. Ruttner György azonnal elfogadta a megbízást, és azt ígérte, új stratégiával áll elő. Tovább olvasom