Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

VV5: Seherezádé is beköltözhet szombaton

A Szenvedélyes nők kategória részéről Seherezádé, a 20 éves szőkeség lesz a VV5 résztvevője.

23:05 - Seherezádé 50 százalékos szavazati aránnyal költözhet szombaton a villába. Nem fordult meg az eredmény ma sem. Kiabálás van, meg valakinek a mikrofonja is gerjed rendesen. Egy kis olasz nyelvleckével búcsúzunk a szereplési mániás szőkeségtől. Nem Liluról beszélek... Szerdán jönnek a dumagépek.

23:04 - Gongszó, dráma...

23:03 - Lilu a saját hangját sem hallja a csajok rikácsolásától. A díjak bemutatása után Lilu elérzékenyül, "hazaértem", mondja. A csajok elhallgatnak.

23:01 - Szilvi bonyolult, szexi amazon, szerinte ő kell a villába - ezt üvölti a kamerába a 20 másodperces kortesbeszédében. Seherezádé Chicagóról meg Las Vegasról beszél, és Bea is 20 másodpercig ragozza a semmit.

22:55 - Bea 21 éves, modellkedik. Sokat jelentenek neki a barátok, főleg Norbi, aki fotózza is őt rendesen. A bemutatkozó film után kis híján egymásnak esik a három lány, mivel Bea filmje közben Seherezádé röhögni kezdett.

22:49 - Seherezádé 20 éves, fontos számára a külső, de azért annyira nem (ezt igazi butalibás performansszal bizonygatja). Rómában él olasz szerelmével, Claudióval. "Imádok pózolni, ruhákat próbálni" - vallja magáról. Az ő kisfilmjében is jelen van a halál: nagymamája nevelte őt, és már nagyon fáj a lánynak, hogy nincs vele. "Claudio számomra az első és az utolsó" - a jelen állás szerint ennek a mondatnak még lehet jelentőssége. Reklámszünet jön.

22:42 - Szilvi szókimondó, 21 éves és a nagynénje (aki egyben a fodrásza) áll hozzá a legközelebb. Szilvi édesanyja meghalt, ezért elmondása szerint korábban nőtt fel, mint kellett volna. "Erős jellem vagyok, ami a szívemen, az a számon..." - feleli Szilvi Lilu kérdésére, hogy mit jelent, hogy ha bekerül a villába, kő kövön nem marad.

22:40 - Lássuk az állást: Seherezádé 54, Bea 41, Szilvi 5 százalékon áll.

22:36 - Némi késéssel elkezdődött a műsor Liluval. "Rafinált" kérdéseivel a műsorvezető elképesztő közhelyparádét zúdíttatott a nézőkre arról, hogy a lányok magukat adják, hogy milyen nagy dolog lenne nyerni és hogy most már ideje, hogy egy nő nyerje meg a Való Világot.

Hétfőn egy kapuvári Alfahím nyert jogot arra, hogy a villába költözzön, most egy "Szenvedélyes nő" kerül mellé.

Bea, Szilvi és Seherezádé.
Bea, Szilvi és Seherezádé.

A három jelölt: Szilvi, Bea és Seherezádé. Egyikükről sem tudjuk, hol élnek, mennyi idősek, és arról sem derül ki sokminden, hogy mit csinálnak. Bea modell, koreográfus, Szilvi és Seherezádé tanuló. Bea nem feküdne le idegen pasival, Seherezádé és Szilvi kizárja a szexet a villában a fődíjért.

A bemutatkozó videóból kiderül, hogy Szilvi, ha bekerül, akkor "kő kövön nem marad", Seherezádénál a legfontosab, hogy jó legyen a sminkje, Bea pedig showgirl, tehát a showban a helye.

Szenvedély? A fene tudja, de mindhármukról egy Sugarloaf-szám ugrott be, méghozzá a Barbie.

A műsor 22:20-kor kezdődik.

Olvasóink írták

 • 4. Stif 2011. szeptember 14. 11:33
  „A legnagyobb poén az volt, amikor az a Bea nevű nő azt mondta, hogy az ő pasija nem egy papucs és ezért szereti stb., ahhoz képes meg úgy ugráltatta, mint valami pincsikutyát... LOL Amúgy a Lilus mondaton én is jót röhögtem. Alig tudtam eldönteni, hogy melyikre ne küldjek sms-t. Salamoni döntést hoztam, és végül egyikre se küldtem semmit. :D”
 • 3. zehn 2011. szeptember 14. 07:32
  „Hányinger műsor volt. Lejjebb már tényleg nincs. A végszavazás előtt közvetlen, Lilu: Mindenki élete legnehezebb döntését hozza most meg.Mármint, melyik lány kerül be a villába. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!”
 • 2. Stormangel19 2011. szeptember 14. 07:07
  „Mit akarnak ezek? Egy újabb melléfogást? Meglehet. Kell megint egy olyan műsor, ami leköti embereket, és azt sem tudják magukról a nézők, hogy emberek. Szánalmas, hogy a csatornának nincs pénze egy jobb, értelmesebb műsorra, csak egy ilyen nézhetetlen műsorra. A színvonal megint alacsony, mire is lehetett számítani? Jobbra nem. Én biztos nem fogom nézni ezt a műsort, nem vagyok kíváncsi a bentlakók kényszeres állati viselkedésére. Egy idő után ösztönlényekké válnak, és csak a fejük után mennek, dönteni nem tudnak. Mindenkit megvisel a bezártság több hónapig. Én biztosra veszem, hogyha nekem ott kellene lennem, az első alkalommal dührohamot kapnék a bezártságtól. Hajrá, előre! Készen állok a lebutításra. Lássuk a barna medvét!!!”
 • 1. Őszilevél 2011. szeptember 14. 05:43
  „EZ DÉLMAGYARORSZÁGI HÍR?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötéves fiút erőszakolt meg egy 13 éves

Nagy fájdalmakkal szállítottak kórházba egy ötéves kisfiút Temes megyében, miután egy 13 éves fiú… Tovább olvasom