Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

VV Dórit meglepte, hogy milyen hosszú a Himnusz

Mintha versenyeznének egymással a villalakók, ki mond nagyobb baromságot. Azon már meg sem lepődünk, hogy Fanni a mellbimbójáról ír fogalmazást, Dórinak azonban tátva maradt a szája, milyen hosszú a magyar himnusz.

VV Dóri néhány napja történelmi értekezést tartott a többieknek – bár ne tette volna. Tegnap pedig magyarórán hívta fel magára a figyelmet. Amikor el kellett szavalniuk a villalakóknak a Himnuszt, teljesen el volt képedve: olyasmivel szembesült, amiről momentán fogalma sem volt. Hogy több versszakból áll.


– Mi? Ez ilyen hosszú? Nem is tudtam! Nem is gondoltam volna, hogy ennyire hosszú! Néztem, hogy ez biztos, hogy a Himnusz? De aztán rájöttem, hogy igen, valami dereng. Ez ilyen hosszú, és ezt régen még meg is tanultam kívülről, de semmire nem emlékszem. Durva – mondta VV Dóri a riportszobában - írja Bors, ahol az esetről készült videót is megnézheti.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irigy Hónapljmirigy: ma már nehéz jó paródiát készíteni

1990-ben egy mátyásföldi buliban alakult meg Magyarország leghíresebb paródiacsapata, a Fintorock. Az együttes az első fellépése előtt vette fel az Irigy Hónaljmirigy nevet, amely idén már 25. éve szórakoztatja az országot. Tovább olvasom