Délmagyar logó

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 6°C | 12°C Még több cikk.

X-Faktor: Eckert Anikó befejezte, Batánovics Lili folytatja

A harmadik Döntés Alföldi Róbert két mentoráltja, Eckert Anikó és Batánovics Lili párbajáról szólt.
21.18 - A párbajt Eckert Anikó kezdi Avril Lavigne When You're Gone című slágerével.

A folytatásban a színpadon Batánovics Lili valamint Király Linda És mégis című dala.

Ahogy mindig, a mentorok most is röviden értékelik a látottakat, majd azt a nevet mondják ki, akit haza szeretnének küldeni.

Az értékelés Alföldi kezdi, aki nyilvánvalóan szenved a kialakult helyzettől. Döntését igyekezett szakmai alapon meghozni. Anikónak azt mondta, úgy kellett volna végig énekelni, mint a szám második felében. Hozzátette, mindkét lány másban erős, és ő a személyiséget, az erőt keresi. Szerinte Lili nagyon odatette most magát, ezért ő Anikót küldené haza.

Szikora Róbert szerint Lili olyan volt, mint egy ősrobbanás. Volt pár nagy pillanata, és néhány elesése is. Anikót finom kínai porcelánvázához hasonlította, akit ha picit meglöknek, azonnal eltörik. De a tegnap esti előadását csodának nevezte. Ő is Anikót küldené haza.

Anikó elhagyatott, árva, az érzéseket mégis jobban tudja összerakni – fogalmazott Geszti Péter. Meg tudja hatni a szívét, Lili pedig bár eléri a fülét, csak néha érdekes. Mégis úgy látta, Anikó vesztesként jött ki most a színpadra, Lili öntudatlan ereje pedig jobban meggyőzte.

S bár Tóth Gabi szavazata már nem sokat számított, elmondta: határozottan Anikót engedte volna tovább, és Lilit ejtette volna ki, mert számára fontosabb, hogy valaki érzelmeket közöljön, mint a technikai tudás.

Ezzel eldőlt, a harmadik döntő adás vesztese Eckert Anikó, aki most búcsúzik az X-Faktortól. Egy hét múlva a kilenc versenyben maradt produkcióval folytatódik a műsor.

20.45 - Harmadik döntéséhez érkezett az X-Faktor negyedik szériája. Ahogy múlt héten, úgy ezúttal is két produkció – akik a legkevesebb nézői voksot kapják – párbajozni fog. A párbaj végén a mentorok választják ki azt az előadót, akinek búcsúznia kell. Ha viszont nem tudnak dönteni, a legkevesebb voksot kapó versenyzőnek kell távoznia.

Elsőként a Bermuda hozta el legújabb slágerét, a Londont a tehetségkutató színpadára.

A szavazás közben folyamatosan tart, még körülbelül egy órán keresztül lehet voksolni a kedvencekre. És addig természetesen újra és újra megnézhetjük a tíz döntős versenyprodukcióját – emlékeztetőül.

Amíg a voksolás tart, énekel Muri Enikő, aki legújabb, Maradj Még című slágerével tért vissza az X-Faktor színpadára.

A dal végével azonban az utolsó percéhez érkezett a szavazás. A másodpercek elteltek, a közjegyző összesítette a szavazatokat, hamarosan kiderül, melyik két produkció az, amelyiknek párbajoznia kell.

A színpadon a tíz döntős és mentoraik: Alföldi Róbert és a lányok, Tóth Gabi és a fiúk, Geszti Péter és a 25 év felettiek valamint Szikora Róbert és a csapatok.

A szavazás tehát lezárult, a voksokat összeszámolták, íme a nyolc biztos továbbjutó névsora: Péterffy Lili, Danics Dóra, Szabó Ádám, Bozsek Márk, Csordás Ákos, Krasznai Tünde, a ByTheWay és a Fat Phoenix.

Párbajozni fog: Eckert Anikó és Batánovics Lili, tehát Alföldi Róbert két mentoráltja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy anyával és négy gyermekével végzett egy késelős ámokfutó

Konyhakéssel mészárolta le unokatestvére feleségét és négy gyermekét egy kínai bevándorló New… Tovább olvasom