Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

X-Faktor: Kocsis Tibor a győztes!

Kemény küzdelmek és rengeteg könnyes pillanat után vasárnap este véget ért az X-Faktor 2011. A tehetségkutató győztese Kocsis Tibor lett.
21:40 - Nóri lezárta a szavazást, az X-Faktor 2011 győztese, Kocsis Tibor lett.

21:35 - Mielőtt Nóri lezárta volna a szavazást, egy olyan előadó következett, aki nagyon kedves a mi szívünknek. Azt szokták rá mondani, hogy ő a legérzékenyebb, a legérzelmesebb, a leglobbanékonyabb, és a legőszintébb. Ez mind igaz, de egyszerűbben is meg lehet ezt fogalmazni: Ő, Keresztes Ildikó.

21:20 – A folytatásban egy olyan zenekar következett, amely jövőre ünnepli majd fennállásának 50. évfordulóját. Ők maguk a magyar könnyűzene történelme. Az X-Faktor színpadán a legendás Omegától a Child In Your Arms című dalt hallottuk.

Az X-Faktor fináléja képekben. Fotó: RTL Klub (galéria)

21:18 - Nyár volt még, amikor a mára már közeli ismerőssé, sőt, baráttá vált döntősökkel először találkoztunk. Mindannyian azzal a reménnyel sétáltak be ide, az RTL Klub székházába, hogy tehetségüket az egész ország előtt megmutathatják majd. Egy biztos: ők mindannyian ennek a műsornak a nagy nyertesei lettek, hiszen az elmúlt hónapokban egy ország tanulta meg a nevüket, és győződött meg a tehetségükről. Az elmúlt percekben ők, a 2011-es döntősök búcsúztak a showtól – és Önöktől.

20:57 - Ma este a szintén hónapok óta tartó Klipversenyünk végére is pont került.
Az elmúlt hónapokban több száz klipet töltöttek fel honlapunkra a pályázók. Ezek közül végül Geszti Péter és Nagy Feró választotta ki a győztes klipet. 2011-ben az X-Faktor Klipversenyének győztese: Nagy Viktor, a Standby Gravity – Kár minden szó című klipje lett!

20:40 – A folytatásban a 2010-es X-Faktor győztese és testvére lépett újra színpadra. A srácok az Őrizd az álmod című slágerüket adták elő. Produkciójuk színvonalát emelte Bodrogi Gyula, Endrei Judit, Gergely István, Csonka András, Szily Nóra, Hajas László, Szirtes Tamás, Kovács Ági, Kovács Kokó István, Bebe, Erős Antónia, Szellő István, Náray Tamás és Pécsi Ildikó jelenléte is – ők mind élő példái annak, hogy érdemes őrizni az álmainkat, mert egyszer bizony megvalósulnak!

20:22 - Először Muri Enikő, majd Kocsis Tibor adta elő a Mit ér egy hang? című szerzeményt. A produkciók könnyeket csaltak a mentorok szemében, Kocsis Tibor előadása után Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Malek Miklós állva tapsolt.

Az X-Faktor fináléja képekben. Fotó: RTL Klub (galéria)

20:10 - A két döntős a Győztes Dalával lépett színpadra: mindkét versenyző Josh Groban You Raise Me Up című dalát énekelte el, egy külön, erre az alkalomra írt magyar szöveggel.

19:58 – Kocsis Tibor is folytatta a karácsonyi hangulatot, hiszen a Csendes éjt énekelte el.

19:53 – Nagy Feró szerint Enikő az érzelmek átadásának nagy mestere. Az énekesnő Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast énekelte el. A mentorok mindannyian meghitt hangulatba kerültek a dal hallatán.

19:40 – Muri Enikő és Kocsis Tibor túl van az este első körén, de két további kör még hátravan! Egy biztos: nemcsak az X-Faktor vége van egyre közelebb, hanem a karácsony is, ezért a 12 döntős egy vadonatúj karácsonyi dallal állt újra együtt színpadra. A szeretet mindenkié című dalt Puskás Peti írta kifejezetten az X-Faktor énekeseinek!

19:22 – Enikő után Kocsis Tibor lépett a színpadra: Malek Miklós versenyzője Michael Bublé Feeling Good dalával állt a mentorok elé. Természetesen, az ítészek Tibor produkcióját ma este is tökéletesre értékelték. Sőt: az énekestől azt is megtudtuk, hogy a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba őt is ellátta hasznos praktikákkal.

Az X-Faktor fináléja képekben. Fotó: RTL Klub (galéria)

19:16 – Ezt követően, Nagy Feró felkonferálta mentoráltját, Muri Enikőt: a finalista kedvenc dalát, Beyoncé If I Were a Boy című slágerét énekelte el. Produkciója lenyűgözte a zsűrit, Enikő egyébként Nórinak azt is elárulta, hogy reggel Vastag Csaba látta el tanácsokkal.

19:12 - A duett után először a nyíregyházi rajongókhoz, majd a lajosmizsei szurkolókhoz kapcsoltunk. Muri Enikő szülővárosában Istenes Bence, Kocsis Tibi városában pedig Barabás Éva szórakoztatta az embereket.

19:05 – A folytatásban az este két főszereplője, Muri Enikő és Kocsis Tibor közös produkcióját hallhattuk. A döntősök Takács Nikolas A zene kísér majd az úton című slágerét prezentálták.

19:00 – Kezdetét vette az X-Faktor 2011 Fináléja! Ördög Nóri gyönyörű fekete ruhában köszöntötte a nézőket és a mentorokat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

154,2 millió dollárral zárult a Liz Taylor-árveréssorozat

A néhai hollywoodi filmcsillag hagyatékának négy napig tartó árverése 154,2 millió dollárral (34,5… Tovább olvasom